Feriehus med lukket terasse og tilladt hunde

3.5
icon
icon
icon
icon

Klægdalen 12, Houvig

- Sommerhusnr.: J6784
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus, med lys og indbydende indretning. Huset har et dejlig lukket og delvist overdækket terasse, perfekt hvis I har småbørn eller hund med på ferie. Huset ligger i et pragtfuldt område med hav og fjord lige i nærheden.

Klægdalen – Houvig

Nyd den smukke og afvekslende natur i Houvig. Fra det barske Vesterhav til de blide bølger i Veststadil Fjord mod øst, samt smukt hede- og klitlandskab mod nord og syd. Her er masser af natur at udforske og nyde, alene, med venner og familie eller sammen med din hund.

Klægdalen ligger i nærheden af den gamle badeby Søndervig, med et dejligt byliv. Her er mange gode butikker fyldt med gode tilbud og spændende nyheder indenfor brugskunst og mode, samt skønne spisesteder og et aktivitetscenter for små og store legebørn.

Lys og indbydende indretning

Et dejligt feriehus, med en lys og indbydende indretning. Der er 3 gode værelser, hvoraf de 2 af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med enkeltsenge. Et skønt badeværelse med gulvvarme, sauna og spa, lige til at nyde efter en lang dag ved stranden eller efter en lang travetur i den smukke natur. Tænd op i brændeovnen og lad varmen sprede sig ud i hjertet af huset, hvor stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden. Et feriehus med gode rammer til en vellykket ferie.

Skøn lukket terrasse

I dette fine feriehus har du en super skøn lukket terrasse – lad din hund nyde at gå frit ind og ud af huset, uden du behøver at bekymre dig om at den løber væk. Læn dig tilbage og nyd den friske luft fra Vesterhavet i huset havemøbler eller smid stegen på grillen alt imens du læser en god bog eller leger med hunden eller børnende på den skønne græsplæne.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6784

D.
sagde , Frederiksberg

Fint og velholdt hus. Lidt tæt på vejen og en lidt svær adgang til strand. . Huset indeholdt alt hvad vi havde brug for og lidt ekstra underholdning i form af puslespil og havespil. Roligt område med skøn udsigt til klitterne. Den overdækkede terrasse var ideel både i sol og regn.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.330
Renoveret / Byggeår:2013 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (67 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...