Feriehus i Houvig tæt på stranden. 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 23, Houvig

- Sommerhusnr.: J6798
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I rolige omgivelser, men alligevel tæt på alle områdets faciliteter, ligger dette dejlige og velholdte feriehus på en skøn kombineret plænegrund og naturgrund. Huset ligger ikke langt fra Vesterhavet og den skønne strand. Det er tilladt at medbringe 2 hunde.

Smagfuldt feriehus med en moderne indretning, spa og sauna

Dette hyggelige feriehus er charmerende indrettet og man føler ikke man mangler noget i hverken køkken eller på det store badeværelse med både spa og sauna. Der er desuden en energibesparende varmepumpe. Brændeovnen er skøn efter en tur til Vesterhavet, ligesom det altid er hyggeligt med en dvd-film på fladskærms-TV’et. Der er naturligvis også gratis trådløst internet.

Rolig beliggenhed på en beskyttet naturgrund med sandkasse og gynger til børn

Grunden, der ligger i læ af omkringstående træer, er perfekt til leg for børn og hunde, ligesom der er masser af mulighed for privatliv for husets beboere. Terrassen går hele vejen rundt om huset, så der er næsten altid mulighed for sol og læ, ligesom den delvist overdækkede terrasse er velegnet til grillaftener.

Nærhed til stranden, der er et stort hit for familier med børn og hunde

Den endeløse sandstrand Houvig ligger kun 400 meter væk. Her kan du tage med din familie og / eller hunde på lange gåture. På stranden i Houvig er der stadigvæk mange bunkere, og det er fascinerende at se hvordan Vesterhavet har flyttet de store kolosser, som samtidigt giver en fantastisk udsigt i historien.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.235
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...