Ferielejlighed i moderne stil med volleyball og fodbold tæt på ferieby

4
icon
icon
icon
icon

Houvig Klitvej 8C, Houvig

- Sommerhusnr.: J6800

Denne flotte ferielejlighed ligger mindre end 5 minutters kørsel fra Søndervigs spændende ferieby og den brede sandstrand. Den lyse og moderne lejlighed med kvalitetsbevidst interiør er indrettet til 6 personer. Der er gode praktiske faciliteter, og udearealet indeholder både en afskærmet terrasse og et fællesareal med fodboldbane og volleyballbane, som I deler med de andre to ferielejligheder.

Moderne ferielejlighed i høj kvalitet og østvendt terrasse

Den flotte ferielejlighed Houvig Klitvej 8C er opført i 2019, og den kvalitetsbevidste indretning er ikke til at tage fejl af. Moderne interiør og lyse farver skaber de mest imødekommende rammer for ferien, og lejlighedens hjerte, opholdsrummet med både stue, spiseafdeling og køkken i ét, inviterer til masser af samvær og feriehygge på højt plan.

De praktiske faciliteter er også helt i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er der hurtigt ryddet op efter aftensmaden eller tørret tøj. Desuden er badeværelset udstyret med gulvvarme og en fin bruseniche.

Fra det åbne opholdsrum kommer I ud på den østvendte terrasse, som er afskærmet på begge sider og møbleret med gode, solide havemøbler og liggestole, så I kan nyde de dejlige solskinsdage fuldt ud – allerede fra morgenstunden, hvor morgensolen dukker op i horisonten.

Udeareal med volleyball og fodbold og kort vej til Søndervig

På østsiden af ferielejligheden ligger også et stort fællesareal med både volleyballbane, fodboldbane og gyngestativ, som er delt mellem de i alt tre lejligheder. Mens børnene leger eller flyver med drage på det store udeareal, kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i det lune sommervejr.

Med en beliggenhed få minutters kørsel fra Søndervigs ferieby er der altid spændende aktiviteter lige i nærheden. På aktivitetscentret Beach Bowl kan I både tage et spil bowling, tennis eller minigolf, og der er også et fitnesscenter i bygningen. Byen inviterer også til en hyggelig osetur med sine små forretninger og caféer, og måske skal I have en lækker softice til dessert?

Fra ferieadressen går der desuden en sti til Lodbjerg Hede, hvor der blandt andet er en golfbane og en fiskesø. Her kommer ingen til at kede sig!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 35.882
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...