150 meter til havet – skønt sommerhus ved stranden

3
icon
icon
icon

Esebjergvej 36, Houvig

- Sommerhusnr.: J6827
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ferie ved den uendelige lange hvide sandstrand med klitter og bølgebrus. Her er sommerhuset, hvor feriedrømmen kan opfyldes. Det fantastiske hus ligger på en stor klitgrund direkte ved Vesterhavet. Huset blev nænsomt renoveret i 2019 og har masser af plads til familien på 6 -og familiens hund må naturligvis også være med.  

Stort og lyst feriehus med badeværelse og gæste-wc

Ankom og nyd den friske vesterhavsluft og lyden af bølgerne, der slår ind mod stranden. Esebjergvej 36 er et rigtigt charmerende hus med god plads til familien på 6 og dennes hund. Masser af lysindfald og hygge med lyst træværk kendetegner huset. I har 3 gode soverum, 1 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge. Med både badeværelse og gæste-wc holder hele familien stressfri ferie – også om morgenen.

Det store køkken er perfekt til madlavningen til den sultne flok efter en dag med masser af frisk luft. Dertil kan I fra spisebordet nyde en skøn udsigt ud over området.  Stuen er perfekt til hygge, om dagen med udsigt til klitlandskaben gennem de store vinduer, om aftenen med ild i kaminen. Hvis I undervejs på ferien skulle få brug for at få vasket lidt tøj, er feriehuset udstyret med en lille topbetjent vaskemaskine. 

Lukket terrassedæk med havduft og solskin

Den store terrasse ligger perfekt på husets solsider og den er lukket for læ og ekstra afslapning, når hunden er med på ferien. Her kan du hele dagen slappe af med lyden af hav og lærkesang i ørene. Lige fra morgenkaffen til hygge med grillmad om aftenen. Afslutningsvis kan I smutte over klitten og nyde solnedgangen i Vesterhavet fra 1. parket.

Den nærmeste by er den hyggelige ferieperle Søndervig, som blot ligger en lille cykeltur fra huset. Her er der gode spisesteder, indkøbsmuligheder og mulighed for rigtig mange oplevelser som Beach Bowl Activity Center og den flotte sandskulpturfestival.  

* Fra 2025 er hunde ikke tilladt

Det siger vores gæster om sommerhuset J6827

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit gutem Preis-Leistungsverhältnis. Teilweise hochwertige Einrichtung (Induktionsherd, SmartTV etc.) Die ruhige Lage direkt hinter den Dünen mit freiem, offenen Blick von der Terrasse ist super!

DE
D.
sagde , Hilden

Ein sehr schönes Ferienhaus, in dem es an nichts fehlt mit optimaler Lage.

DE
D.
sagde , Forchheim

Sehr schönes Ferienhaus in einer einmaligen Lage!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 3.791
Renoveret / Byggeår:2019 / 1957

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...