Hyggeligt sommerhus med sauna, brændeovn og billard

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 35, Houvig

- Sommerhusnr.: J6854
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

De lyse rum og den landlige indretning af feriehuset på Sneppedalen 35 i Houvig har en særlig charme. Saunaen giver en dejlig varme i de koldere årstider, og på de regnfulde dage kan tiden bruges på et par omgange billard eller læsning af en spændende bog.

Stort fokus på hyggen – 2 hunde tilladt, sauna, brændeovn og billardbord

Dette feriehus er indrettet med stort fokus på hyggen. I sofahjørnet kan I se jeres yndlingsfilm eller hygge jer med brætspil.

Flammerne i brændeovnen giver en behagelig og endnu mere hyggelig stemning i sommerhuset. Det åbne køkken sørger for, at alle kan hygge sig og snakke sammen, også under madlavningen og mens opvaskemaskinen fyldes efter maden.

Efter en lang gåtur med hunden, byder saunaen i annekset jer varmt velkommen til velfortjent og dejlig afslapning.

Selv på en regnfuld dag opstår der ingen kedsomhed i dette sommerhus. Klar på en omgang keglebillard i det rummelige aktivitetsrum? Så kan taberen jo stå for at tilberede diverse kolde drinks fra køleren i baren bagefter.

Åben, delvist overdækket terrasse med udsigt over klitlandskabet

De åbne, delvist overdækkede terrasser med udsigt over klitterne giver masser af plads til, at man kan følge solen rundt om sommerhuset. Derudover er terrasserne også afskærmede, så man kan sidde og nyde sin morgenkaffe i fred og ro.

På terrassen er der også både grill og havemøbler. Måske kan I endda høre havets brusen i baggrunden mens I griller, da feriehuset kun ligger 200 meter fra stranden.

Strand og købmand indenfor gåafstand

På grund af sommerhusets gode beliggenhed i Houvig er der kun 900 meter til den nærmeste købmand, hvor der både kan købes rundstykker til morgenmaden og brænde til brændeovnen.

For de eventyrlystne byder stranden, der kun ligger 200 meter fra huset, på mulighed for at lede efter rav, flyve med drage, svømme, samling af muslinger og meget mere.

Hvis I ikke har lyst til selv at stå for maden, eller blot kunne tænke jer en lille shoppingtur, er der både restauranter, caféer og butikker i Søndervig, omkring 5 km fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6854

D.
sagde , Danmark

Smukt og hyggeligt og meget personligt

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og personligt indrettet, man føler man har lånt huset af sine venner. Ligner slet ikke mange af de andre sommerhuse med kedelige praktiske møbler. Netop det lyse og lette indtryk jeg fik ud fra fotos på hjemmesiden var det er mødte mig i virkeligheden. Vi havde også stor glæde af det seperate hus med billard bord og stort ekstra køleskab.Vi var i huset i marts hvor vejret er vekslende, så er det dejligt med mulighed for fælles aktiviteter. Vi har to hunde og følte os så heldige at vi måtte tage dem med i dette fantastiske hus.

D.
sagde , Svendborg

Hus med sjæl samt god beliggenhed.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2011 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...