Sommerhus i Houvig med spa, sauna og internet

3
icon
icon
icon

Mågedalen 57, Houvig

- Sommerhusnr.: J6859
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Godt beliggende sommerhus i Houvig, tæt på Vesterhavet. Der er 8 sovepladser i huset, som desuden byder på spa, sauna, fladskærms-TV og gratis trådløst internet. Huset er godt indrettet, og er bygget i flere niveauer. Der er 2 badeværelser i huset og flere terrasser omkring huset.

Velindrettet sommerhus

Der er 4 soveværelser i dette sommerhus, 2 i hver ende af huset, hvilket er ideelt hvis 2 familier tager på ferie sammen. 2 af værelserne er indrettet med dobbeltseng, et har 2 enkeltsenge og det sidste værelse, som altid er populært hos børnene, er udstyret med en enkeltseng og en madras på en hems . De 2 badeværelser har begge bruseniche og gulvvarme. I det store badeværelse er der desuden en 2 pers. hjørnespa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet, som er placeret midt i huset, er bl.a. udstyret med mikroovn, fryser på 80 l og en opvaskemaskine. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet, og stuen er beliggende 3 trin lavere, hvilket giver en rigtig god effekt. I stuen står der en flot brændeovn, et fladskærms-TV og en DVD.

En skøn naturgrund

Der er en skøn udsigt til klitterne fra naturgrunden og man kan ligeledes se klitterne fra den sydvendte terrasse. Der hører en gynge og en sandkasse til huset. Houvig er et dejligt og kuperet sommerhusområde. Grundende er generel større end i mange andre områder, og så er der ikke langt til det brusende Vesterhav. Huset, grunden og området er ideelt for familier med børn og hunde.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6859

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr geschmackvoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus, das alles für einen gelungenen Urlaub beinhaltet. Gut zu heizen, gut isoliert, eine sehr schöne Sauna und durch die Raumaufteilung perfekt für 2 Familien geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Älteres, gepflegtes Haus in ruhiger Lage – strandnah – sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, liebevoll mit allem notwendigen eingerichtet. Für krabbelnde Kleinkinder aufgrund der Stufen nur bedingt zu empfehlen.
Schlafnische spannend für große Räuber.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 1.246
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat stengulv med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...