Sommerhus i Houvig, tæt på strand og med varmepumpe

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovdalen 3A, Houvig

- Sommerhusnr.: J6877
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus i Houvig bygget i 2012 i gode materialer. Huset ligger tæt på strand, og har en energibesparende varmepumpe. Det er hyggeligt, smagfuldt og moderne indrettet, har et lækkert badeværelse og en hyggelig vestvendt stue, med flotte møbler.

Godt sommerhus i Houvig

Et rigtigt godt og hyggeligt sommerhus på 74 m2, der er lyse trægulve i hele huset, undtaget er badeværelset, hvor der er fliser. Der er 2 soveværelser, begge med dobbelt senge. Derudover er der en sovesofa til 2 personer placeret i husets alkove, som ligger i det nordvestlige hjørne af stuen og huset. Badeværelset er lækkert, der er en god bruseniche og der er gulvvarme. Køkkenet og stuen er sammenhængende og er placeret i husets vestlige del, hvor der er flotte vinduespartier. Der er en opvaskemaskine og en fryser på 60 L. Stuen er smagfuldt indrettet, den hyggelige brændeovn både varmer og skaber hygge, der er et fladskærms-TV og en DVD. Den energibesparende varmepumpe kan desuden bruges som Aircondition på varme dage. I huset er der også en vaskemaskine og en tørretumbler, samt gratis trådløst internet.

Skønne Houvig

Området Houvig er skønt og unikt. Sommerhus grundene er forskelligartede, nogle er kuperede, nogle ligger i skovbevoksning og nogle ligger i klitterne. Dette hus ligger tæt på et bevokset område, og grunden er delvis en plænegrund og delvis en naturgrund. Der er en dejlig terrasse mod vest, som er delvis overdækket. Der er kun 500 m til det fantastiske Vesterhav, og området Houvig er perfekt til lange traveture, ligesom Søndervig kun er ca. 3 km borte.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6877

D.
sagde , Danmark

Super fedt hus, der manglede kun mulighed for at oplade bilen.

D.
sagde , Danmark

Et dejligt lyst hus, som lever fuldt ud op til forventningerne. Huset er velholdt og inventaret ligeså. Der er alt hvad man som familie har brug for. Dejlig terrasseSoverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.210
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...