Hus på Sneppedalen med stråtag på skøn naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 54, Houvig

- Sommerhusnr.: J6894

Hyggeligt sommerhus på Sneppedalen med stråtag, beliggende på en skøn og fredfyldt naturgrund for enden af en lille stikvej. Huset er gennemgribende renoveret og er yderst velholdt, lyst og velindrettet. Der er en meget skøn overdækket terrasse, som er beliggende i den oprindelige garage mod vest.

Charmerende stråtægt sommerhus

Der er 2 soveværelser i sommerhuset, som begge har en dobbeltseng, I det store soveværelse er der elevationssenge. Badeværelset er dejligt og godt indrettet med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er veludstyret og her finder I bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 50 L. Stuen er superhyggeligt indrettet, der er et dejligt lysindfald og især det smukke udsyn igennem vinduespartiet mod syd, som også strækker sig omkring hushjørnet mod vest, er helt unikt. Der er brændeovn, fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Naturgrund på Sneppedalen

Sommerhuset er beliggende på en dejlig og kuperet naturgrund, hvor der uden for huset er små, lyngklædte bakker. Mellem sommerhuset og den oprindelige garage, som i dag er en skøn overdækket terrasse, er der en skøn og læfyldt terrasse. Den overdækkede terrasse er ideel til hyggelige grillaftener, hvor vinden aldrig bliver en faktor. Er vejret skønt, kan den store skydedør stå helt åbent, så den skønne havluft trænger ind. Der er kun 350 m til Vesterhavet fra huset, og området er dejligt og kuperet, og ideel for lange vandreture. Søndervig ligger 4 km mod syd, hvor der er gode restauranter og indkøbsmuligheder.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...