Feriehus med enestående havudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vibedalen 2, Houvig

- Sommerhusnr.: J6923
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop hævet over hele området ligger dette dejlige arkitekttegnede træhus opført i 2016 med panorama-havudsigt så langt øjer rækker.

Her får I en betagende 360 graders udsigt over hele området, og den flotteste havudsigt, uden tvivl områdets bedst beliggende feriehus.

Havudsigt fra hele huset

Hvad end I sidder i sofaen, står og laver mad i det funktionelle køkken, eller sidder og nyder maden ved spisebordet, har I hele tiden en betagende udsigt over Vesterhavet gennem stuens store panoramavinduer. Herfra er der udgang til husets store træterrasse hvor udsigten er intet mindre end fænomenal.

Energivenlig opvarmning og gulvvarme i hele huset

Over alt i huset er der et smukt opvarmet flisegulv, her er lys og moderne indretning og et rigtig flot badeværelse. Huset er energivenligt og opvarmes med vandbåren gulvvarme i hele huset, det sikrer jeg et yderst behageligt indeklima og et meget lavt strømforbrug.

Se og hør Vesterhavet fra Terrassen

Hele vejen rundt om huset er der en dejlig træterrasse hvorfra der er fri udsigt til alle 4 verdenshjørner. Her finder I sol hele dagen.

Fra huset er der kun få minutters gang til stranden, og få minutters gang til købmanden. Houvig er et dejligt roligt kuperet område, og der er kun 3km til Søndervig hvor der findes mange butikker og restauranter.

Google Photo J6923
Google Maps J6923

Det siger vores gæster om sommerhuset J6923

D.
sagde , Danmark

Fantastisk beliggenhed
Lavt energiforbrug – også om vinteren

D.
sagde , Danmark

Perfekt beliggenhed og dejligt husSoverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...