Feriehus med enestående havudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Vibedalen 2, Houvig - Søg på husnr. J6923

På en klittop hævet over hele området ligger dette dejlige arkitekttegnede træhus opført i 2016 med panorama-havudsigt så langt øjer rækker.

Her får I en betagende 360 graders udsigt over hele området, og den flotteste havudsigt, uden tvivl områdets bedst beliggende feriehus.

Havudsigt fra hele huset

Hvad end I sidder i sofaen, står og laver mad i det funktionelle køkken, eller sidder og nyder maden ved spisebordet, har I hele tiden en betagende udsigt over Vesterhavet gennem stuens store panoramavinduer. Herfra er der udgang til husets store træterrasse hvor udsigten er intet mindre end fænomenal.

Energivenlig opvarmning og gulvvarme i hele huset

Over alt i huset er der et smukt opvarmet flisegulv, her er lys og moderne indretning og et rigtig flot badeværelse. Huset er energivenligt og opvarmes med vandbåren gulvvarme i hele huset, det sikrer jeg et yderst behageligt indeklima og et meget lavt strømforbrug.

Se og hør Vesterhavet fra Terrassen

Hele vejen rundt om huset er der en dejlig træterrasse hvorfra der er fri udsigt til alle 4 verdenshjørner. Her finder I sol hele dagen.

Fra huset er der kun få minutters gang til stranden, og få minutters gang til købmanden. Houvig er et dejligt roligt kuperet område, og der er kun 3km til Søndervig hvor der findes mange butikker og restauranter.

Google Photo J6923
Google Maps J6923Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.500
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...