Energivenligt, renoveret sommerhus tæt på strand og klitter i Houvig

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 79, Houvig

- Sommerhusnr.: J6937
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et velbeliggende sommerhus i Houvig kun 400m fra Vesterhavet. Sommerhuset har i 2020 gennemgået en omfattende renovering og fremstår lyst og indbydende med højt til loftet, nyt badeværelse samt en rigtig hyggelig terrasse og have. Der er en energibesparende varmepumpe i feriehuset og en hurtig trådløs internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Renoveret, energivenligt sommerhus tæt på klitter og hav

Et flot og nyrenoveret sommerhus i Houvig til 6 personer.* Sommerhuset er lyst,venligt og er særdeles hyggeligt indrettet. Med loft til kip føles omgivelserne ekstra rummelige, og nyt interiør ved den seneste renovering i 2020 får feriematriklen til at fremstå ekstra velholdt og indbydende. De 3 soveværelser har alle dobbeltsenge på 140 cm. samt trægulve. I køkkenet finder du både opvaskemaskine, mikroovn og vaskemaskine.

I stuen, som ved renoveringen i 2020 er blevet udvidet, er der trægulv og loft til kip med synlige bjælker, en flot indbygget brændeovn og TV. Der er desuden gratis trådløst internet, som er både hurtigt og stabilt, så alle har mulighed for at være online.

Skøn, sydvendt terrasse med have til afslappende dage

Der er en skøn sydvendt terrasse, som er delvist afskærmet. Her kan I ganske ugeneret nyde den friske luft, og på de solrige dage er liggestole-spottet på græsplænen det perfekte sted at opholde sig! Grunden er desuden ideel, hvis I har børn med – her kan de lege og spille bold dagen lang, mens I ser til fra terrassen.

Fra den skønne naturgrund er der kun 400 meter til Vesterhavet. Houvig er en skøn feriedestination, med et flot kuperet klitlandskab. Her er du dejligt tæt på den skønne strand, hvor både børn og voksne kan boltre sig.

* Fra 2024 er antallet reduceret til 5 sovepladser.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6937

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schöner als man es von außen erwartet. Der Wohn /Ess u. Küchenbereich ist sehr geräumig und wirklich schön eingerichtet.
Die Schlafräume sind recht klein, aber wir schlafen da auch nur dann ist es ok. Die untere Terrasse ist gut windgeschützt. Und der Schuppen hat genügend Platz für zusätzliche Tiefkühler wenn man Angler ist und hat Platz für zwei Fahrräder zum unterstellen. Das Haus hat positiv überrascht. Buchen es auf alle Fälle wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, gemütliches Häuschen an den so gut wie nichts fehlt. Lediglich ein kleiner überdachter Aussenbereich hat uns gefehlt. Ansonsten Top. Kurzer Weg zum Strand und auch der Bäcker ist nicht allzu weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus mit offenem Wohnbereich. Der Kamin hat uns nach den doch recht nassen Tagen gewärmt. Drei keine Schlafkajüten und ein neu renoviertes Bad. Das Grundstück ist durch viel Grün nicht einsehbar. Uns hat es an nichts gefehlt. Wir sind entspannt nach Hause gefahren und kommen gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.265
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...