Sommerhus med udespa, lukket terrasse – kun 300m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 55, Houvig

- Sommerhusnr.: J6974
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stikvej kun 300 meter fra den kilometerlange sandstrand ved Vesterhavet ligger dette kærligt renoverede sommer til 5 personer. Huset er placeret i et kuperet klitområde på Sortebærdalen 55 i Houvig nær Søndervig. Sammen med jeres hund kan I nyde vestkysten og slutte dagen af i husets eget udendørs spabad!

Lille men hyggelig i skønne omgivelser

De 74 veludnyttede kvadratmeter er i 2020 blevet renoveret. Sommerhuset fremstår lyst og er velindrettet med den perfekte kombination af hygge og moderne. Der er i alt 3 soveværelser, 1 badeværelse og en stue med brændeovn, men også en energisparende varmepumpe. Brændeovnen sikrer hyggen med sine knitrende flammer og varmepumpen er med til at holde jeres forbrugsafregning nede.

Feriekokken iblandt jer skal ikke tænke på opvasken. Den tager opvaskemaskinen sig af, så der er god tid til hygge og samvær med hele familien. Tag jeres Chromecast med og stream jeres yndlingsserie direkte på fjernsynet.

Lukket terrasse og udendørs spabad

Trænger I til noget ekstra luksus på jeres ferie i den vestjyske natur? På husets afskærmede og lukkede terrasse finder I en lækker 5 personers udespa! Uanset årstiden er der ikke noget bedre end at nyde det boblende vand og slutte dagen af med manér. Alt dette under åben himmel og med lyden af brændingen i baggrunden.

Terrassen er ikke kun udstyret med både havemøbler, liggestole, grill og udespa, men er også lukket hele vejen rundt. Dette forhindrer både de små firbenede og tobenede i familien i at tage på tur alene.

Høje klitter – bred sandstrand – spændende bunkere i Houvig

Houvig er et roligt sommerhusområde, tæt på naturen og lidt væk fra den trængsel, der godt kan være i Søndervig. Her kan I selv opsøge travlheden og tage hjem igen, når I har fået nok.

Med klitlandskabet lige i baghaven er der kort vej til det skønne Vesterhav med sin kilometerlange og brede sandstrand. På toppen af den sidste klit møder jer en betagende udsigt over både hav og fjord. Børnene vil helt sikkert synes, at de mange bunkere der ligger i området er utrolig spændende at gå på opdagelse i og på. I kan også booke en guidet bunkertur eller gå på bunkersafari med en lommelygte i hånden.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6974

D.
sagde , Ejsing

Dejligt, hyggeligt hus med det der skal bruges. En lækker spa der står udendørs på terrassen godt afskærmet fra vind og nysgerrige blikke. Helt klart husets perle. Et stort plus at der også er hund tilladt, og det at hele terrassen er hegnet ind gør det nemt at medbringe hund.

D.
sagde , Haderslev

Hyggeligt lyst feriehus hvor man rigtig kan få slappet af og genopladet batterierne i spaen, på sofaen foran brændeovnen eller ude i den skønne natur.

D.
sagde , Danmark

Det er et super hyggeligt lille hus, med en lækker terrasse og fed jaccuzzi. Kort afstand til stranden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...