Hyggeligt, strandnært sommerhus i Houvig med ugenerede terrasser

3
icon
icon
icon

Sortebærdalen 3, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1055
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en klassisk sommerhusferie tæt på havet? Så er dette hyggelige sommerhus i Houvig måske noget for jer. Sommerhuset har plads til 5 personer, og hunden er også velkommen. Her får I en charmerende indretning og et dejligt uderum med 2 overdækkede og afskærmede terrasser, hvor I på ugeneret vis kan nyde Houvigs naturskønne ferieområde.

Hold en hyggelig og afslappende ferie i charmerende omgivelser

Sommerhuset på Sortebærdalen 3 har i 2020 gennemgået en renovering og byder på en charmerende indretning, der straks leder tankerne hen på den klassiske sommerhusidyl. Her er rammerne virkelig sat for en hyggelig ferie med de nærmeste, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Fra entréen træder I ind i feriehusets hjerte – nemlig stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet. Her kan alle give en hånd med, når der skal kokkereres og dækkes op til dagens lækre feriemiddag. I stueafdelingen er der lagt i kakkelovnen til masser af kvalitetstid med filmhygge og afslapning på sofaen.

Sommerhuset er udstyret med en energibesparende varmepumpe, så I altid har et behageligt rumklima, og opvaskemaskinen i køkkenet hjælper til, at oprydningen efter maden hurtigt er overstået. Med en hurtig og stabil internetforbindelse har I også mulighed for at være online på ferien.

Ugeneret uderum med flere terrasser og strandnær beliggenhed i Houvig

I får ikke kun et hyggeligt indre, men også et skønt og ugeneret uderum. 2 overdækkede og afskærmede terrasser sørger for, at I stort set hele året rundt kan nyde udsigten til den flotte natur, I er omgivet af. Der er også en lille, åben siddekrog, hvor I kan sætte jer til rette i solen med en god bog eller en kold drink.

Med ferieadresse på Sortebærdalen 3 i Houvig kommer I til at bo midt i det vestjyske klitlandskab, en kort gåtur (kun 500 meter!) fra Vesterhavet og blot en lille cykeltur fra Søndervigs populære ferieby – som selvfølgelig også er tilgængelig i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1055

D.
sagde , Danmark

Hyggelig sommerhus med en dejlig beliggenhed og udsigt til klitter.Dejlig og privat med kort afstand til havet. Dejlige gåture.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 2.311
Renoveret / Byggeår:2020 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...