Femstjernet sommerhus med sauna, udespa og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 15A, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1148
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Skal jeres næste ferie foregå ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette lækre sommerhus på Klitdalen 15A. Det femstjernede feriehus, der er nybygget i 2022, byder op til 8 personer inden for til en ferie, hvor I hverken kommer til at mangle afslapning eller underholdning. Afslapningen finder sted i den lækre sauna og den skønne udespa, og underholdningen foregår i aktivitetsrummet, hvor I både kan spille billard og bordtennis. En ekstra bonus ved dette sommerhus er, at det kun ligger 550 meter fra stranden og Vesterhavet. Er I kørende i el-bil, kan I lade bilen op i sommerhusets el-stik.

Afslapning i højsædet i sauna og udespa

Når I holder ferie, skal der selvfølgelig være afslapning på programmet, så I kan komme helt ned i gear. I sommerhuset på Klitdalen 15A er afslapningen i højsædet, og her er der rig mulighed for, at I kan få slappet fuldstændig af.

På terrassen kan I nyde en dejlig, afslappende stund i den skønne udespa, hvor I virkelig kan slappe af i det varme, boblende vand, der forkæler kroppen. Inden I sætter jer i udespaen, kan I skylle jer under udebruseren på terrassen. Et skyl under udebruseren er også oplagt efter en tur ved stranden, så I kan få skyllet sandet af tæerne.

Et andet sted, I virkelig kan slappe af i sommerhuset, er på det ene af sommerhusets badeværelser. Her kan I nemlig træde ind i en lækker sauna, hvor I kan sætte jer godt til rette og nyde en rolig og afslappende stund i varmen.

Underholdende timer i aktivitetsrummet med billard og bordtennis

Når der skal være mere action og underholdning på programmet, så er det sommerhusets aktivitetsrum, I skal søge mod. Her kan I både spille billard og bordtennis, og der er garanti for, at I kommer til at tilbringe mange underholdende timer sammen i aktivitetsrummet – måske I skal arrangere en spilaften med turnering?

Moderne indretning

Sommerhuset på Klitdalen 15A er nybygget i 2022, og I vil straks blive mødt af en moderne indretning, når I træder indenfor. I sommerhuset vil I få glæde af et amerikaner køl/frys i køkkenet.  

Det 175 kvadratmeter store sommerhus er indrettet med 4 gode soveværelser – på 3 af soveværelserne er der dobbeltseng, mens det fjerde soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Om morgenen skal I ikke bekymre jer om at stå i kø til badeværelset, for der er hele 2 badeværelser i sommerhuset – og begge er endda udstyret med gulvvarme.

Sommerhusets alrum vil utvivlsomt blive jeres store samlingspunkt på ferien. I alrummet kan I både samles om madlavningen, planlægningen af de kommende feriedage, gode film i tv’et og meget mere.

I dette feriehus skal I heller ikke bruge en masse tid på det praktiske husarbejde, for her står både opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klar til at hjælpe med det. Feriehuset bliver desuden opvarmet af en energivenlig varmepumpe, så I altid har et godt indeklima på ferien.

Skøn beliggenhed kun 550 meter fra stranden

Sommerhuset ligger på en 1.500 kvadratmeter stor grund, og her er der et virkelig skønt udeområde for både store og små. De voksne kan finde sig godt til rette på terrassen, hvor der står både havemøbler, liggestole og en kuglegrill klar til jer, mens børnene kan lege i haven, hvor der er sandkasse og gyngestativ til dem.

Desuden er sommerhuset beliggende kun 550 meter fra stranden og Vesterhavet, som I kan nå til på kort tid til fods. Om I trænger til en frisk gåtur, en dukkert i havet eller vil se en smuk solnedgang, så er Vesterhavet et oplagt sted at besøge.

Fra sommerhuset har I også kun 700 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, så I vil hurtigt kunne få købt de sidste ting til grillmiddagen, hvis I skulle mangle noget.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 1.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...