Klassisk og romantisk sommerhus i Houvig nær stranden

3
icon
icon
icon

Sneppedalen 25, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1321
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
3150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie i nærheden af Vesterhavet i et hyggeligt sommerhus, der oser af romantisk charme? Så er I landet det helt rigtige sted. Dette skønne hus beliggende på Sneppedalen 25 i Houvig rummer alt det, der er skønt ved sommerhuse: dejlig naturgrund, tæt ved vandet, lys og romantisk indretning og masser af personlighed. Og så er der ovenikøbet plads til jeres hund også.

Sommerhus i Houvig med charme og romantisk sjæl

I dette lækre feriehus er der virkelig kælet for detaljerne. Her har man formået af tage beliggenheden nær Vesterhavet til sig og gøre det til en del af sommerhusets tema. Der hersker en næsten maritim stemning i huset, der blandt andet kan tilskrives de lyse vægge, de gennemgående blå nuancer og de stribede tekstiler. Elementer, der til sammen giver huset sin helt særegne personlighed.
 
Alt i huset fremstår lyst og venligt. Stuen ligger i forbindelse med køkken og spiseplads og er indrettet med behagelige møbler, bløde tekstiler, brændeovn, TV, DVD, radio og CD. Fra stuen er der direkte udgang til udestuen, hvorfra I kan betragte den skønne natur gennem vinduerne.
 
Huset har plads til 4 gæster, der kan gøre sig det behageligt i de 2 soveværelser. Det ene værelse er indrettet med dobbeltseng, mens det andet er udstyret med 2 enkeltsenge. Herudover er der et pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Skøn naturgrund med flere hyggekroge og tæt på Vesterhavet

Udenfor har huset flere dejlige hyggekroge, I kan udforske under jeres ophold. Der er to skønne terrasser – henholdsvis syd- og vestvendt – hvor der er grill, liggestole og havemøbler til rådighed. Placeringen er også helt i top. Huset ligger nemlig på en fuldkommen ugeneret lille plet –
omgivet af træer og buske.
 
I får rig lejlighed til at tilbringe dagene udenfor. Og ikke mindst familiens yngste er garanteret masser af underholdning på grunden. For I finder nemlig både gyngestativ og fodboldmål på den store naturgrund, som med garanti vil vække begejstring hos børnene.
 
I baggrunden ligger Vesterhavet som en lokkende hvisken. Faktisk skal I kun gå en kort tur på cirka 5-10 minutter, førend I når de brusende bølger. Her kan I tilbringe de lune dage med solbadning og svømmeture. I kan også gå på jagt efter vestjysk guld. Måske er I heldige at spotte et stykke rav i sandet?

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1321

D.
sagde , Sønderborg

Sommerhuset ligger super dejligt, meget roligt sted. Sortmalet træhus med hyggelig indretning og sjæl. Man kan sidde flere steder i stuen, alt efter, hvad man har lyst til. God plads til 4 personer.
OG VI KOMMER MEGET GERNE IGENSoverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2002 / 1957

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...