Firestjernet sommerhus i Houvig nær vandet og med spabad

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 47, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1326
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2550 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I rolige og børnevenlige omgivelser ligger dette flotte stråtækte sommerhus på Mågedalen 47 i Houvig. Huset råder over 112m2 og er opført i de bedste materialer. Her er plads til 8 personer, hvilket gør det ideelt til den udvidede familie eller vennerne, der ønsker om at holde ferie sammen. Der er ovenikøbet plads til 1 enkelt hund.

Lys indretning med loft til kip og brændeovn

Det er intet bedre end at træde ind i et sommerhus og straks føle sig hjemme. Og det vil I med garanti gøre i dette skønne luksushus i Houvig, hvor stemning, materialer og beliggenhed går op i en højere enhed.
 
Indretningen i huset fremstår lys og imødekommende, mens det gennemgående, mørke flisegulv i køkken, stue og badeværelse står som en flot kontrast til de lyse farver. Det praktiske flisegulv gør rengøringen til en leg. Også på dage, hvor der er ekstra meget sand mellem tæerne efter et besøg ved Vesterhavet.
 
Loftet til kip bidrager til den store rummelighed i huset, der bliver udnyttet til fulde med en praktisk hems. På hemsen finder I 2 gode sengepladser, som der utvivlsomt vil være rift om blandt børnene. Hemsen får I adgang til fra en stige i stuen. Herudover er der yderligere 6 sovepladser fordelt på 3 værelser. Køkkenafdelingen er veludstyret med blandt andet mikroovn, opvaskemaskine og køleskab med en fryser på 90 liter.

Slap af i et skønt sommerhus med sauna og spabad

Hvis I trænger til ekstra forkælelse, har I indlogeret i det helt rigtige hus. Her er nemlig både spabad og sauna. Her kan I forkæle jer selv med en hyggelig stund i boblerne, hvor I kan slappe af. Eller I kan læne jer tilbage i saunaen efter en dag ved Vesterhavet. Både sauna og spabad ligger i forbindelse med det ene badeværelse, der også byder på bruseniche og gulvvarme. Det er endnu et gæstetoilet i sommerhuset – også med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig naturgrund tæt ved Vesterhavet

Udenfor huset finder I en skøn syd-østvendt terrasse, hvor der naturligvis er både havemøbler og grill. Ergo er I sikret de bedste rammer for den perfekte ferie, hvor solbadning og bøffer på grillen næsten burde være obligatorisk. Terrassen er praktisk lukket af i et hyggeligt gårdmiljø, så jeres hund kan komme med udenfor – uden at smutte på eventyr på egen hånd.
 
Det tager ikke mange minutter på gåben at nå til en af det helt store attraktioner: nemlig Vesterhavet. Her kan I nyde en dejlig dukkert på de varme sommerdage eller indtage en hyggelig picnic i strandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1326

D.
sagde , Haslev

Super beliggenhed – fint stort hus og dejlig terrasse/gårdhave.

D.
sagde , Danmark

Feriehuset passer til os, især fordi vi har en hund med. Det er dog tydeligt et udlejningshus, det ses på tingene der er i køkkenet. Mangler små skåle, og en dåseåbner (som vi lånte af genbo) o.s.v.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus perfekt til farmor og farfar, søn, svigerdatter og børnebørn + hundSoverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2018 / 2007

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...