Charmerende sommerhus i Houvig med kun 450 meter til strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 72, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1327
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I 2014 blev dette skønne sommerhus beliggende på Mågedalen 72 i gennemrenoveret, så det i dag fremstår lyst og indbydende. Det stråtækte sommerhus, der går under kælenavnet Trianglen, ligger blot 450 meter fra vandet på en dejlig naturgrund omkranset af buske og mindre nåletræer. Der er i alt 4 sovepladser i huset, hvilket gør det til den perfekte ramme for den lille familie eller parret. Og jeres hund er der også plads til.

Hyggeligt, stråtækt sommerhus med indbydende indretning

Så snart I træder ind i sommerhuset i Houvig, vil I mærke skuldrene sænke sig. Her hersker en dejlig ro, der er fuldkommen smittende på sine besøgende. Husets hjerte er det skønne opholdsrum, hvor stue, spiseplads og køkken smelter sammen. I er derfor aldrig langt væk fra hinanden, når I opholder jer i huset.
 
Den hyggelige opholdsstue er indrettet med komfortable møbler, man har lyst til at slænge sig i. Og I skal ikke frygte for at komme til at kede jer. Her er nemlig både fladskærms-tv, DVD, radio- og CD-afspiller til rådighed. Det er også i stueafdelingen, at brændeovnen er placeret, og hvorfra den udsender sine knitrende lyde og varme bølger. Det er fuldkommen sommerhusstemning.
 
I køkkenet er der god plads til madlavningen, og I har blandt andet opvaskemaskine, mikroovn samt køleskab med 87 liters frysekapacitet til jeres rådighed (samt 90 L ekstra fryser i skuret). Herudover finder I 2 gode soveværelser med dobbeltseng samt et pænt og velfungerende badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Dejlig naturgrund med lukket terrasse, legestativ og kun 450 meter til vandet

Sommerdagene kan I nyde på den sydvendte terrasse. Terrassen er lukket, hvilket gør den ideel til småbørnsfamilier og hundeejere. I skal derfor ikke frygte for, at de små forvilder sig ud i naturen på egen hånd.
 
Børnene har god mulighed for at fordrive tiden på naturgrunden, hvor der er et legestativ med gynge og rutsjebane til rådighed. Det vil med garanti være et stort hit hos de mindste. Imens kan mor og far nyde solens stråler i liggestolene på terrassen eller vende bøffer på grillen. Alle de ingredienser, der gør feriedagene til noget særligt.
 
Noget af det bedste ved sommerhuset er også den korte distance til Vesterhavet. På kun få minutter kan I tilbagelægge afstanden på sølle 450 meter til vandet. Og mon ikke både børnene og hunden vil elske en badetur i Vesterhavets berusende bølger?Soverum:2
Bolig-/Grundareal:57 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2014 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...