Firestjernet sommerhus i Houvig med romantisk sommerhusidyl

4
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 31, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1333
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
2750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her finder I et firestjernet sommerhus med masser af romantisk charme, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Sommerhuset ligger på adressen Mågedalen 31 i Houvig og har plads til 8 personer og en enkelt hund. Og I får sommerferieidyl for alle pengene: lækker indretning, stor terrasse, spabad, sauna og kun 450 meter til vandet.

Lyst og rummeligt sommerhus med romantisk indretning

Sommerhuset i Houvig er indrettet med et særligt øje for romantisk charme, hvor fine gamle genstande, pastelfarver, prægtigt lysindfald og autentiske detaljer går op i en højere enhed. Og resultatet? Det er et hyggeligt sommerhus fyldt med sjæl og karakter, der næsten vækker genklang til et gammeldags badehotel. Det er på alle måder et sted, hvor man straks føler sig hjemme.
 
Loftet er åbent til kip, og sammen med de store vinduespartier i stuen sørger de for at bade opholdsrummene i et skønt lysindfald. Det bidrager til rummeligheden, så de 120 kvadratmeter virker endnu større. Men det er ikke vinduernes eneste formål: De sikrer også et flot udsyn til udsigten udenfor.

Et hus med flere niveauer og kroge

Sommerhuset er opdelt i flere niveauer. Stue er derfor ”nedsænket” i forhold til køkken og spisestue, hvilket giver det ekstra karakter og personlighed og gør indretningen desto mere interessant. Men selvom de to niveauer bryder med det gængse, så vil I stadig kunne nyde godt af den sædvanlige køkkenalrum-fornemmelse. Og I kan altid følge med i hinandens gøremål.
 
I stuen er der rig mulighed for både afslapning og aktivitet. Her er anbragt en stor fladskærm med mulighed for at tilknytte medbragte spillekonsoller eller chromecast. Det er også her, brændeovnen er placeret, og hvorfra den spreder en behagelig varme og afslappende atmosfære.

4 gode værelser + badeværelse med spa og sauna renoveret i 2020

Huset råder over 4 gode værelser, hvoraf 2 værelser er indrettet med dobbeltseng og 2 værelser er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Herudover er der 2 lyse og skønne badeværelser. Det ene badeværelse er blevet renoveret i 2020 og byder på lidt ekstra wellness og selvforkælelse i form af et dejligt spabad og en sauna med rigtig god plads.

Terrasse på dejlig naturgrund kun 450 meter til vandet

Noget af det skønneste ved et ophold i sommerhuset er den korte afstand til havet og de brede strande. Faktisk kræver det ikke mere en 5-10 minutter på gåben for at nå vandet, der ligger 450 meter fra adressen. Når I ikke tilbringer dagene ved vandet, kan I slappe af på terrassen på den dejlige naturgrund, hvor der er havemøbler, grill og stangtennis til rådighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1333

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt feriehus – kræver noget opvarmning med el eller brændeovn i efteråret/vinteren.
Flot indrettet og køkkenet er veludstyret.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2020 / 1991

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...