Klassisk sommerhus i Houvig med lukket & overdækket terrasse

2.5
icon
icon
icon

Sneppedalen 42, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1336
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at få genopladet batterier med en afslappende ferie nær vandet? Og må det gerne ske i et klassisk sommerhus? Så er det hyggelige sommerhus beliggende på Sneppedalen 42 i Houvig lige noget for jer. Her er der dømt vaskeægte sommerhusstemning – og så er der ovenikøbet kun 400 meter til vandet. I huset er der plads til 6 personer og 1 hund. Det er med andre ord de perfekte omgivelser for familieferien.

Hyggelige omgivelser, der oser af autentisk sommerhusstemning

På en stor kuperet naturgrund ligger dette hyggelige sommerhus, der oser af autentisk sommerhusstemning. Både hygge og ro er nøgleord for dette sommerhus. Huset har en god og enkel indretning, som sender kærlige tanker til fordums tid. Det er både charmerende og hyggeligt. Og I vil med garanti få lyst til at smide jer i sofaen med en god bog.
 
Huset rummer alt det, man forbinder med et hyggelig, dansk sommerhus. Her er der træpaneler på vægge og lofter, bløde sofaer, gulvtæpper i stue og på værelser samt en knitrende brændeovn, der sætter prikken over i’et. Stuen er kombineret med spiseafdelingen og udstyret med gode møbler, TV, gratis internet, radio og CD.
 
Køkkenet ligger i direkte forbindelse med opholdsrummet. Det er lille, men aldeles funktionelt, og er blandt andet udstyret med mikroovn og køleskab. Herudover finder I 3 gode værelser i huset, hvoraf 1 er indrettet med dobbeltseng, mens de resterede 2 har hver 2 enkeltsenge.

Dejlig aflukket og overdækket terrasse på naturskøn grund nær vandet

Fra stuen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, der er ideel til børnefamilier og hundeejere, da terrassen er lukket af. I behøver derfor ikke bekymre jer om, hvorvidt jeres små purke eller firbenede venner begiver sig ud på eventyr på egen hånd. Samtidig er denne terrasse også overdækket, så I kan nyde dagens første kop kaffe på terrassen eller stege bøfferne på grillen i tørvejr – uanset om det regner.
 
Huset ligger kun 400 meter fra vandet og de brede strande, der er kendetegnende for området omkring Houvig. På stranden kan I bade i Vesterhavet på de lune sommerdage, nyde en picnic i klitterne eller lede efter rav i sandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1336

D.
sagde , Kolding

Fungerer fint som afslapende , er hvad de sklal være på plads .

D.
sagde , Horsens

Faktisk et fantastisk hus. Ikke moderne og smart men hyggeligt. fantastisk beliggenhed, fantastisk med lukket og semi overdækket terrasse. Fantastisk med 7 min til stranden. Vi har haft en virkelig skøn uge.

D.
sagde , Danmark

Et skønt hus med fin plads til 6 personer, dog er den ene seng kort.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2015 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...