4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på adressen Lærkedalen 28 i Houvig rummer alt det, man forbinder med nostalgisk sommerhuscharme. Her er der panelbeklædte vægge, lun brændeovn, bløde møbler og en dejlig overdækket terrasse. Huset har plads til 4 personer og 1 hund, hvilket gør det til den perfekte ramme for familieferien.

Nostalgisk sommerhuscharme med brændeovn og bløde møbler

Det lille og fredeligt beliggende sommerhus for enden af en blind stikvej emmer af klassisk sommerhusidyl. Og I vil med garanti mærke, hvordan stress og jag forlader kroppen, så snart I træder indenfor. Huset er nemlig som skabt til afslapning.
 
I de bløde sofaer kan I læne jer tilbage med en god bog og en varm kop kaffe, mens I lytter til den stille ild i knuderne i brændeovnen. Eller I kan afholde en hyggelig filmaften foran tv-skærmen med popcorn i skålene og knitrende slikpapir mellem hænderne.
 
Køkkenet er fint og velholdt, og her finder I alt, hvad I får brug for på jeres ferie. Her er blandt andet køleskab med 50 liters frysekapacitet, så I er sikret iskolde ispinde på de varme sommerdage.
 
Huset råder over 3 gode værelser. 2 af disse værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, mens det sidste er udstyret med køjeseng og en futonseng. Herudover finder I et lyst badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv.

Overdækket terrasse på naturgrund tæt ved stranden

Fra stuen kan I træde direkte ud på den overdækkede terrasse, hvor feriedagene kan nydes i fulde drag. De kuperede klitter og smukke hybenbuske omkranser det meste af grunden og giver både ly og læ, men bidrager også til ekstra privatliv.
 
Området omkring huset er kendt på sine mange stisystemer, der er værd at udforske. Og det kræver ikke mange minutter på gåben, før I når til stranden. I bør derfor unde jer selv daglige dukkerter, afslappende stunder med solbadning eller et nyde øjebliks stilhed med blikket fæstnet på en himmelsk solnedgang. Hvis I er heldige, kan det være, I falder over et stykke rav i sandet på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1349

D.
sagde , København sv

Et gammelt hyggeligt sommerhus. Velegnet til den lille familie, som ikke behøver vaske og opvaskemaskine.

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt og klassisk sommerhus med massere af sovepladser, meget velegnet til småbørnsfamilier.
Langt nok fra Søndervig, til at der er roligt og god plads på stranden, men alligevel tæt på Indkøb og attraktioner.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.289
Renoveret / Byggeår:2008 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...