Hyggeligt sommerhus i Houvig få minutter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Sortebærdalen 71, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1352
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til et afbræk fra hverdagen i naturskønne omgivelser og i nærheden af havet? Så er I landet det helt rigtige sted. For sommerhuset på Sortebærdalen 71 i Houvig er den ideelle ramme for en skøn ferie ved Vesterhavet. Her er der plads til 6 personer, der drømmer om brusende bølger og vaskeægte sommerhusstemning.

Trestjernet sommerhus med hyggelig indretning

Sommerhusets lyse og imødekommende indretning sætter rammerne for en dejlig sommerhusferie i det vestjyske, hvor samvær og hygge er i fokus. Huset er ikke stort, men det er praktisk indrettet, så det fuldt ud imødekommer alle jeres behov.
 
Stemningen i huset i Houvig emmer af ægte sommerhusidyl. Det kan til dels tilskrives den knitrende brændeovn, de panelbeklædte vægge og ikke mindst den mageløs udsigt, der møder jer, så snart I vender blikket mod vinduerne. Man mærker virkelig den vestejyske natur helt tæt på.
 
Huset er indrettet med 3 gode værelser, hvoraf 1 værelse er udstyret med en komfortabel dobbeltseng. De resterende 2 værelser har henholdsvis 2 enkeltsenge og køjeseng med 2 pladser. Herudover er der et praktisk badeværelse med bruseniche og flisegulv.

Unik beliggenhed kun 350 meter fra Vesterhavet

Beliggenheden er noget ganske særligt. Huset er placeret på en rolig grund tæt ved vandet. Ja, faktisk er der kun 350 meter til Vesterhavet. Så daglige dyp i vandet bør næsten være obligatorisk, når I ferierer i sommerhuset på Sortebærdalen 71.
 
Men det er ikke kun selve stranden, der er et besøg værd. Området omkring sommerhuset byder nemlig på et smukt kuperet klitlandskab, der er oplagt at begive sig ud i på gåben eller på cykel. Her kan I nyde den smukke natur, klitterne, lyngplanterne og græsserne, der danser i brisen fra havet. I vil med garanti mærke naturens velgørende effekt på både krop og sjæl.

Skøn terrasse til afslapning og grillhygge

På den store lukkede og delvist overdækkende sydvendte terrasse kan I nyde den friske salte luft fra Vesterhavet i fuldkommen uforstyrrethed. Bag huset finder I også en dejlig hyggekrog, der ligger i læ på den nordvendte terrasse. I har derfor gode muligheder for at følge solens livgivende stråler i løbet af dagen, mens I om aftenen kan tilberede jeres aftensmad på husets grill og nyde en kold forfriskning i aftensolen.

Det siger vores gæster om sommerhuset JW1352

D.
sagde , Kolding

Et rigtig dejligt, ældre sommerhus med hvad der bør være af faciliteter.Ligger på flot naturgrund med lyng og hjælme. Der er let adgang til stierne til havet.

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt og ugenert sommerhus
tæt på standen. Godt indrettet og med
det der skal bruges.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.014
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...