Firestjernet sommerhus i Houvig med 300 meter til Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 91, Houvig

- Sommerhusnr.: JW1359
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis I er på jagt efter et lækkert, strandnært sommerhus midt i de vestjyske klitter, er I landet det helt rigtige sted. For med kun 300 meter til Vesterhavet er sommerhuset fra 2017 en sand perle for alle med hang til frisk brusende bølger og smukke sandstrande. Huset på adressen Mågedalen 91 i Houvig har plads til 6 personer og 1 hund, og er det oplagte valg til familieferien.

Sommerhus fra 2017 midt i klitterne og med 300 meter til vandet

Beliggenheden på Mågedalen 91 er temmelig unik. Huset ligger placeret på en rolig blind vej, lidt tilbagetrukket fra vejen. Herfra der ikke langt til klitterne og videre til Vesterhavet, der kalder lokkende i baggrunden.
 
Faktisk er der kun 300 meter til vandet, hvilket gør det ideelt for besøgende, der gerne vil have en daglig dukkert. Og jeres hund vil med garanti og nyde at kunne snuse i sandet på jeres daglige gåture til vandet. Selv hvis solen ikke skinner, og vinden rusker i træerne, er Vesterhavet et besøg værd. For røde blæsevejrskinder bestrøet med saltperler fra Vesterhavets vinde er bestemt heller ikke til at kimse ad.

Smagfuld indretning med personlige detaljer og sauna

Når I træder ind ad døren til sommerhuset i Houvig, vil I blive mødt at et lyst og indbydende interiør. Man mærker tydeligt, at det er en kyndig hånd, der har ført indretningspenslen. Indretningen er smagfuld afstemt i sorte og hvide nuancer med små personlige tilføjelser, der gør atmosfære hyggelig og behagelig. For der skal ikke herske tvivl om, at sommerhusstemningen er helt intakt. Også selvom der ikke er panelbeklædte vægge. Det er blot en moderne opdateret version.
 
Det flotte køkken indbyder både til madlavning og samtale. Køkkenet er en del af det store opholdsrum, hvor også spisekrog og stue indgår. Det er opført i flotte, moderne materialer, der emmer af god kvalitet. I vil uden tvivl glæde jer til at stå op om morgenen og brygge dagens første kop kaffe i disse smukke omgivelser.
 
Huset er indrettet med 3 gode værelser, der alle er udstyret med behagelige dobbeltsenge. Herudover er der to toiletter, hvoraf det ene er udstyret med bruseniche. Det er også i dette badeværelse, at husets dejlige sauna befinder sig. Her kan I læne jer tilbage og nyde den velgørende varme oven på en tur i Vesterhavet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.869
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...