Skønt sommerhus fra 2019 hyggeligt og med højt til himlen

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovsangervej 17, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6822
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en stikvej som det sidste hus ud mod markerne mod øst, ligger dette skønne feriehus fra 2019. Skovsangervej 17 i Lodberg Hede er praktisk  indrettet med et ekstra gæste-wc samt super hyggeligt med brændeovn og et godt øje for detaljerne. Dette sommerhus er perfekt til jer 6, som gerne vil holde ferie i idylliske omgivelser både inde og uden for.

Skandinavisk hygge med brændeovn

Den typisk skandinaviske stemning mærker I lige fra I træder ind i sommerhuset og hele vejen rundt. Stilen og farverne er gennemført og skaber derfor ro og stemningsfuld hygge i huset. I det åbne samtalekøkken med den lyse træbordplade er der plads til fællesskab og kreativitet. Her kan madlavningselskerne udfolde sig, og vil du hellere vil kigge på, kan du sætte sig til rette på barstolene ved disken og bidrage med dit gode selskab.

Brændeovnens centrale placering skaber et hyggeligt hjørne, hvor I kan nyde en god bog eller se en film, mens I slænger jer på den dejlige chaiselong sofa. Fra spisebordet kan I, mens I spiller diverse brætspil, også se og mærke brændeovnen. Det store vinduesparti mod syd i stuen giver tilmed et fantastisk lysindfald gennem hele feriehuset og gør, at naturen udenfor bliver en endnu større del af indretningen.

Sommerhuset er yderst praktisk til jeres familieferie. I den lyse baggang står både vaskemaskine og tørretumbler klar og her har I lidt ekstra plads til overtøj eller andet.

Stor grund med delvist overdækket terrasse

Den 2300 kvadratmeter store grund for enden af stikvejen giver god plads til udendørsaktiviteter. Den store træterrasse rundt om huset giver en blid overgang fra feriehuset til naturen rundt om. På terrassen er der plads til, at I kan nyde solen både ved havebordet, men også i solsengene. Under den delvist overdækkede del af terrassen kan grillmesteren gå sin gang og kan I nyde jeres måltider.

Lodberg Hede er generelt et meget roligt område med meget natur. Samtidigt kan I indenfor 5 min i bil være i badebyen Søndervig og opleve dets mange seværdigheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6822

D.
sagde , Danmark

Super, fantastisk og hyggeligt hus, hvor man føler sig hjemme. Ligger på en dejlig grund med fin udsigt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.330
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...