Ferie for 14 personer alt inklusiv + GRATIS adgang til Adventure Park

4
icon
icon
icon
icon

Søtangevej 1 Nr. 6, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6863
14 pers.
Antal personer
6730 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Den store og rummelige ferielejlighed på Søtangevej 1 Nr. 6 i Lodberg Hede er i 2019 blevet gennemrenoveret. Den står nu frem som en gennemført moderne ferielejlighed med rustikke detaljer og masser af mulighed for underholdning og samvær. Planlægger I en aktiv dag, kan I benytte jer af den GRATIS adgang til Adventure Parken, som ligger lige ved siden af.

Som gæst på Søtangevej 1 har I gratis adgang til Adventure Park inden for parkens almindelige åbningstider. I ydersæsonen er Caféen, butikken samt de idendørs aktitiviteter dog lukkede, mens I fortsat gratis kan benytte jer af ’Pay&Play’-konceptet, som omfatter de udendørs aktiviteter; fodboldgolf, minigolf og adventure golf. Åbningstider samt Pay&Play-sæsonen finder I på hjemmesiden www.adventure-park.dk. Rigtig god fornøjelse!

Vælger I et andet Esmark-feriehus til ferien, så husk, at alle Esmark-gæster får 20% rabat på dagskort hos Adventure Park ved fremvisning af deres lejebevis.

Ferielejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

7 værelser, 2 stuer og et Billardbord fordelt over 2 etager

Ferielejligheden, der fordeler sig over to rummelige etager, er moderne indrettet med mange gode rustikke detaljer. I den store entre finder I en vaskemaskine og tørretumbler, der gør dagligdagen i lejligheden med 14 personer lidt lettere.

Fra entreen går man direkte ind til køkkenet gennem de to store terrasselignende døre. I det store åbne køkken kan madelskere slå sig løs – her er alt hvad man skal bruge til at kunne lave mad til jer alle sammen. Med store døre der kan åbnes op hele vejen og en direkte adgang til terrassen er der hele tiden mulighed for samvær og hygge.

Vil man trække sig tilbage er en omgang billard en super mulighed. Også på førstesalen finder I gode muligheder for at hygge. I stuen ovenpå er der god plads til at kunne slappe af og se en (u)hyggelig film.

Stor græsplæne med åben terrasse

På det 30.000 kvadratmeter store græsareal er der masser af plads til alle mand at boltre sig på. Den er tilmed også ideel for jeres 2 hunde. Her er god plads til en omgang vikingespil eller fodbold. I det forskellige hyggelige hjørner i haven og på terrassen er der igen plads til, at man også kan trække sig tilbage eller sætte sig sammen.

Med både den hyggelige købstad Ringkøbing og badebyen Søndervig indenfor 5 minutters kørsel er der, udover Adventure Park, også gode muligheder for at opleve en masse udenfor matriklen på Søtangevej 1.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6863

D.
sagde , Aars

Flot ældre pæn og velholdt bygning, oser af charme.
Indvendig er det særdeles hyggeligt og velindrettet.
Hele adventure området er bare skønt, med velplejede anlæg i et naturskønt område.

D.
sagde , Rudkøbing

For os er det total perfekt
Der er plads til os alle uden at være for tæt
Vi har et barnebarn med cystisk fibrose og det kræver vi ikke er for tæt
Og at der ikke må være pool inde så det er bare perfekt

D.
sagde , Slangerup

Vi har aldrig prøvet et feriehus vi var så tilfredse med. Rengøringen var perfekt. Der var alt man skulle bruge, moderne, enkelt og pænt.
Værtsparret var høflige og venlige, de klarede deres opgaver så flot. Esmarks standart er helt i top.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:250 / 30.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1865

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...