Ferie med alt inklusiv + GRATIS adgang til Adventure Park

4
icon
icon
icon
icon

Søtangevej 1 Nr. 6, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6863
14 pers.
Antal personer
6730 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Den store og rummelige ferielejlighed på Søtangevej 1 Nr. 6 som ligger i nærheden af Søndervig og Lodberg Hede er i 2019 blevet gennemrenoveret. Den står nu frem som en gennemført moderne ferielejlighed med rustikke detaljer og masser af mulighed for underholdning og samvær. Planlægger I en aktiv dag, kan I benytte jer af den GRATIS adgang til Adventure Parken, som ligger lige ved siden af.

Som gæst på Søtangevej 1 har I gratis adgang til Adventure Park inden for parkens almindelige åbningstider. I ydersæsonen er Caféen, butikken samt de idendørs aktitiviteter dog lukkede, mens I fortsat gratis kan benytte jer af ’Pay&Play’-konceptet, som omfatter de udendørs aktiviteter; fodboldgolf, minigolf og adventure golf. Åbningstider samt Pay&Play-sæsonen finder I på hjemmesiden www.adventure-park.dk. Rigtig god fornøjelse!

Vælger I et andet Esmark-feriehus til ferien, så husk, at alle Esmark-gæster får 20% rabat på dagskort hos Adventure Park ved fremvisning af deres lejebevis.

Ferielejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

7 værelser, 2 stuer og et Billardbord fordelt over 2 etager

Ferielejligheden, der fordeler sig over to rummelige etager, er moderne indrettet med mange gode rustikke detaljer. I den store entre finder I en vaskemaskine og tørretumbler, der gør dagligdagen i lejligheden lidt lettere.

Fra entreen går man direkte ind til køkkenet gennem de to store terrasselignende døre. I det store åbne køkken kan madelskere slå sig løs – her er alt hvad man skal bruge til at kunne lave mad til jer alle sammen. Med store døre der kan åbnes op hele vejen og en direkte adgang til terrassen er der hele tiden mulighed for samvær og hygge.

Vil man trække sig tilbage er en omgang billard en super mulighed. Også på førstesalen finder I gode muligheder for at hygge. I stuen ovenpå er der god plads til at kunne slappe af og se en (u)hyggelig film.

Stor græsplæne med åben terrasse

På det 30.000 kvadratmeter store græsareal er der masser af plads til alle mand at boltre sig på. Den er tilmed også ideel for jeres op til 3 hunde. Her er god plads til en omgang vikingespil eller fodbold. I det forskellige hyggelige hjørner i haven og på terrassen er der igen plads til, at man også kan trække sig tilbage eller sætte sig sammen.

Med både den hyggelige købstad Ringkøbing og badebyen Søndervig indenfor 5 minutters kørsel er der, udover Adventure Park, også gode muligheder for at opleve en masse udenfor matriklen på Søtangevej 1.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6863

D.
sagde , Danmark

Dejligt ferie hus. Vi var 14 personer, som alle syntes godt om stedet, god indretning og dejlige store terrasser med borde , stole og solvogne. Unger nød trampolinen i haven. Kan varmt anbefales til andre.

D.
sagde , Struer

Rigtig fin. Dejlig plads til at vi kunne have besøg af børn, svigerbørn og børnebørn.
Adventure golf og fodboldgolf blev flittig brugt, og godt at adgang var gratis.

D.
sagde , Danmark

Ferielejligheden var meget velegnet til 13 personer. Vi var 3 generationer i lejligheden og der var fin plads til at alle kunne udfolde sig.

Der var også rigeligt plads i køkkenet til alle. Det var især hyggeligt at spille billard i den fine stue. Desværre måtte man ikke benytte badekaret.
Det var sjovt med de små golfbaner, desværre regnede det så meget, at de til sidst stod under vand, men det må man tage med, når man ferierer i vinterferien.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:250 / 30.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1865

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...