Ferie med alt inklusiv + GRATIS adgang til Adventure Park

4
icon
icon
icon
icon

Søtangevej 1 Nr. 6, Holmsland

- Sommerhusnr.: K6863
14 pers.
Antal personer
6730 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Den store og rummelige ferielejlighed på Søtangevej 1 Nr. 6 som ligger i nærheden af Søndervig og Lodberg Hede er i 2019 blevet gennemrenoveret. Den står nu frem som en gennemført moderne ferielejlighed med rustikke detaljer og masser af mulighed for underholdning og samvær. Planlægger I en aktiv dag, kan I benytte jer af den GRATIS adgang til Adventure Parken, som ligger lige ved siden af.

Som gæst på Søtangevej 1 har I gratis adgang til Adventure Park inden for parkens almindelige åbningstider. I ydersæsonen er Caféen, butikken samt de idendørs aktitiviteter dog lukkede, mens I fortsat gratis kan benytte jer af ’Pay&Play’-konceptet, som omfatter de udendørs aktiviteter; fodboldgolf, minigolf og adventure golf. Åbningstider samt Pay&Play-sæsonen finder I på hjemmesiden www.adventure-park.dk. Rigtig god fornøjelse!

Vælger I et andet Esmark-feriehus til ferien, så husk, at alle Esmark-gæster får 20% rabat på dagskort hos Adventure Park ved fremvisning af deres lejebevis.

Ferielejligheden udlejes ikke til ungdomsgrupper.

7 værelser, 2 stuer og et Billardbord fordelt over 2 etager

Ferielejligheden, der fordeler sig over to rummelige etager, er moderne indrettet med mange gode rustikke detaljer. I den store entre finder I en vaskemaskine og tørretumbler, der gør dagligdagen i lejligheden lidt lettere.

Fra entreen går man direkte ind til køkkenet gennem de to store terrasselignende døre. I det store åbne køkken kan madelskere slå sig løs – her er alt hvad man skal bruge til at kunne lave mad til jer alle sammen. Med store døre der kan åbnes op hele vejen og en direkte adgang til terrassen er der hele tiden mulighed for samvær og hygge.

Vil man trække sig tilbage er en omgang billard en super mulighed. Også på førstesalen finder I gode muligheder for at hygge. I stuen ovenpå er der god plads til at kunne slappe af og se en (u)hyggelig film.

Stor græsplæne med åben terrasse

På det 30.000 kvadratmeter store græsareal er der masser af plads til alle mand at boltre sig på. Den er tilmed også ideel for jeres op til 3 hunde. Her er god plads til en omgang vikingespil eller fodbold. I det forskellige hyggelige hjørner i haven og på terrassen er der igen plads til, at man også kan trække sig tilbage eller sætte sig sammen.

Med både den hyggelige købstad Ringkøbing og badebyen Søndervig indenfor 5 minutters kørsel er der, udover Adventure Park, også gode muligheder for at opleve en masse udenfor matriklen på Søtangevej 1.

Det siger vores gæster om sommerhuset K6863

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mit guter Raumaufteilung und viel Platz für alle bei voller Belegung.In der großzügigen Küche können alle gleichzeitig bekocht werden und auch gleichzeitig essen.Allerdings sind die Stühle im Essbereich total unbequem.Die Freizeitgestaltung im Haus ist mit dem Billardtisch völlig ausreichend.
Der große Außenbereich bietet allen viel Platz zum Spielen und toben.
Allerdings ist der kleine Teich eine Gefahr für die Kinder.

DK
D.
sagde , Danmark

I det store hele et dejligt hus med god rumfordeling og et veludstyret køkken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 9 Personen und einem Hund für zwei Wochen im Haus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Der Garten hat viel Platz für den Hund und die Kinder geboten. Er war allerdings nicht eingezäunt sondern von Gebüschen und Hecken eingegrenzt. Die Ausstattung war zufriedenstellend und zweckmäßig. Über den Billardtisch sowie die große Badewanne haben wir uns sehr gefreut. Die Schlafzimmer waren sehr gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:250 / 30.800
Renoveret / Byggeår:2019 / 1865

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...