Adventure Park med rabat

Adventure Park med Rabat
Et besøg i Adventure Park lige midt i den Vestjyske Natur mellem Søndervig og Ringkøbing kan ikke sammenlignes med ret meget andet… Her får du sjove og udfordrende aktiviteter, i hyggelige omgivelser, inde og ude, samt muligheden for at opleve en unik butik, House & Garden.

Du kan købe indgang til hele dagen eller til blot en aktivitet. Og er du gæst hos Esmark får du 20% rabat på dagskort. Tag familien eller vennerne med vi glæder os til at se jer!

Adventure Golf når det er bedst!

Danmarks vel nok flotteste Adventure Golf med masser af blomster, store sten og rindende vand skaber en unik stemning. Banerne er udfordrende, sjove og udformet som rigtige golfhuller, for at give den perfekte oplevelse.

Sådan sparer du 20% på dagskort til Adventure Park

Som gæst hos Esmark får du 20 % rabat på alle dagskort. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit Esmark-lejebevis. Bemærk; Billetter og dagskort kan kun købes ved indgangen til Adventure Park. Se priser og åbningstider.

Pay & Play til billig pris!

I lavsæsonen har butikken, caféen og de indendørs aktiviteter lukket. Til gengæld kan I til en fordelagtig pris spille fodboldgolf, mini- og adventuregolf dagen lang!

… 20% rabat gælder også på Pay & Play prisen!

Fodboldgolf & håndboldgolf

Fodboldgolf og håndboldgolf spilles efter de samme principper som golf. Spark eller kast bolden igennem forhindringerne og i hul på færrest mulige forsøg. Her kan der brændes noget energi af
Fodbold pool i Adventure Park

Minigolf i topklasse

Minigolfbane i topklasse. Minigolf er et super supplement til Adventure Golf – og et godt sted at starte, hvis I har ungerne med.

Bowls – Præcision og taktik er afgørende!

Bowls er en sjov blanding af petanque og curling. Kuglerne er ovale og uligevægtige og kan derfor dreje, når de mister farten. Et spil der bare skal prøves!

Indendørs aktiviteter for alle

Den gamle lade hos Adventure Park er i dag restaureret, og indrettet med masser af hygge, spil og aktiviteter for hele familien. De forskellige spil har vi hentet rundt omkring i Europa, så mange af dem ser I ikke andre steder.

Jagtstuen, hvem er den bedste til at skyde?

Indenfor er det muligt at prøve den storskærm-skydesimulator i Jagtstuen, hvor I kan konkurrere om at ramme plet, og skyde lerduer, hjorte, ænder m.m.

Indendørs Legeland er et lille paradis for de små

Indendørs legeland for de små, hvor de i trygge rammer kan brænde krudt af. Til de voksne har vi bordfodbold, bordtennis og bløde loungemøbler, hvor der kan slappes af med et blad, lidt internet eller TV, mens børnene leger.
Indoor Legeland Adventure Park

Café & Butik i Adventure Park

I butikken er mulighederne mange, når du ønsker noget nyt til hjemmet, eller skal finde en gave til en du har kær. Dette kan du gøre, imens ungerne hygges med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. Du kan også få stillet tørsten med en kop kaffe, sodavand eller fadøl eller måske blive fristet til en is i Caféen, som er en del af butikken.

Adventure Park

Adventure Park tilbyder både indendørs- og udendørsaktiviteter for hele familien.

Parken holder åbent året rundt (Pay & Play selvbetjening om vinteren) og er helt bestemt et besøg værd!

Der er gratis parkering. Hunde tilladt.

Adresse
Søtangevej 1
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
adventure-park.dk

Adventure Park
Adventure Park Søndervig

Ferielejligheder nær Adventure Park

Tag familien eller dine venner med på ferie og bo i et lækkert ferielejlighed nær Adventure Park mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet i Søndervig.

chevron-down

Hvor ligger Adventure Park?

Adventure Park ligger mellem Søndervig og Ringkøbing, helt bestemt på adressen Søtangevej 1. Bor du i et af vores ferieområder omkring Søndervig, ligger Adventure Park derfor kun en kort køretur fra dit sommerhus. Parken er en oplagt udflugtsdestination til dig, der har familien med på ferie og gerne vil finde et sted, der rummer aktiviteter for alle aldre – både indendørs og udendørs.

chevron-down

Hvad koster det at komme ind til Adventure Park?

Priserne for en dagsbillet til Adventure Park varierer alt efter alder og sæsontid. Hvis du er gæst hos Esmark, kan du spare 20% på alle dagskort – og det gælder også for Pay & Play!

chevron-down

Hvilke aktiviteter er der i Adventure Park?

Der er mange forskellige aktiviteter i Adventure Park, både udenfor og indenfor. Du kan for eksempel prøve kræfter med flere former for golf – både adventure golf, fodboldgolf, håndboldgolf og minigolf. Du kan også udfordre familien i den mere ukendte sportsgren, bowls, som på mange måder minder om petanque. Indenfor finder du en række småspil såsom bordfodbold, shuffleboard, bordtennis og en skydesimulator – og til de yngste er der et legeland.

chevron-down

Får man rabat hos Adventure Park, når man bruger Esmark?

Som gæst hos Esmark kan du få 20% rabat på alle dine dagskort til Adventure Park. Det foregår på den måde, at du medbringer dit Esmark-lejebevis og fremviser det ved indgangen til parken, når du køber dine billetter. Lejebeviset behøver ikke at være printet ud, men kan også vises frem på telefonen. Der kan således være en del penge at spare på dit besøg i Adventure Park, hvis du lejer dit sommerhus gennem Esmark.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...