Adventure Park med rabat

Adventure Park med Rabatt

Prøv også kræfter med runde fodboldgolf
Prøv også kræfter med runde fodboldgolf

Et besøg i Adventure Park lige midt i den Vestjyske Natur mellem Søndervig og Ringkøbing kan ikke sammenlignes med ret meget andet… Her får du sjove og udfordrende aktiviteter, i hyggelige omgivelser, inde og ude, samt muligheden for at opleve en unik butik, House & Garden.

Du kan købe indgang til hele dagen eller til blot en aktivitet. Og er du gæst hos Esmark får du 20 % rabat på dagskort. Tag familien eller vennerne med vi glæder os til at se jer!

Adventure Golf når det er bedst!

Danmarks vel nok flotteste Adventure Golf med masser af blomster, store sten og rindende vand skaber en unik stemning. Banerne er udfordrende, sjove og udformet som rigtige golfhuller, for at give den perfekte oplevelse.

Sådan sparer du 20 % på dagskort til Adventure Park

Som gæst hos Esmark får du 20 % rabat på alle dagskort. Det eneste du skal gøre er at medbringe dit Esmark-lejebevis. Bemærk; Billetter og dagskort kan kun købes ved indgangen til Adventure Park. Se priser og åbningstider.

Pay & Play om vinteren til billig pris!

Fra november til 1. april har butikken, caféen og de indendørs aktiviteter lukket. Til gengæld kan I til en fordelagtig pris spille fodboldgolf, mini- og adventuregolf dagen lang!

Fodboldgolf & håndboldgolf

Fodboldgolf og håndboldgolf spilles efter de samme principper som golf. Spark eller kast bolden igennem forhindringerne og i hul på færrest mulige forsøg. Her kan der brændes noget energi af

Adventure Park tilbyder aktiviteter til både store og små
Adventure Park tilbyder aktiviteter til både store og små

Minigolf i topklasse

Minigolfbane i topklasse. Minigolf er et super supplement til Adventure Golf – og et godt sted at starte, hvis I har ungerne med.

Bowls – Præcision og taktik er afgørende!

Bowls er en sjov blanding af petanque og curling.Kuglerne er ovale og uligevægtige og kan derfor dreje, når de mister farten. Et spil der bare skal prøves!

Laden – indendørs aktiviteter for alle

Vores gamle lade er i dag restaureret, og indrettet med masser af hygge, spil og aktiviteter for hele familien. De forskellige spil har vi hentet rundt omkring i Europa, så mange af dem ser I ikke andre steder.

Jagtstuen hvem er den bedste til at skyde!

Vores jagtstue Hunt ‘N’ Fun er indrettet med en storskærms-skydesimulator, hvor I kan konkurrere om at ramme plet, og skyde lerduer, hjorte, ænder og vildsvin m.m. Hvem er den bedste jæger!

Legeland – et lille paradis for ungerne

Indendørs legeland for de små, hvor de i trygge rammer kan brænde krudt af. Til de voksne har vi bordfodbold, bordtennis og bløde loungemøbler, hvor der kan slappes af med et blad, lidt internet eller TV, mens børnene leger.

Bumber balls
Bumber Balls – ny aktivitet hos
Adventure Park

Bumber Balls

Prøv vores fantastiske Bumber Balls. Bumb ind i hinanden og vælt rundt uden at slå jer, det giver mange gode grin og sved på panden!

Hos os er mulighederne mange, når du ønsker noget nyt til hjemmet, eller skal finde en gave til en du har kær. Dette kan du gøre, imens ungerne boltrer sig i legelandet ved siden af. Du kan også få stillet tørsten med en kop kaffe, sodavand eller fadøl eller måske blive fristet til en is i cafen, som er en del af butikken.

Kontakt Adventure Park

Adventure Park
Søtangevej 1

6950 Ringkøbing

Tlf: +45 97 333 500
Web: www.adventure-park.dk
E-mail: info@adventure-park.dk

Adventure Park
Adventure Park Søndervig

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...