6 hyppige fejl i ferieplanlægningen

… og hvordan du undgår dem!

Har du nogensinde prøvet at glæde dig længe til en ferie og da det så kom til stykket, blev den slet ikke sådan, som du havde forventet den skulle være?

Vi har samlet de mest almindelige fejl, som du bør undgå, hvis du vil have en vellykket ferie fra start til slut:

 1. Undgå at bruge det meste af et døgn på rejsen, så den første dag på destinationen bruges på at komme sig over rygsmerter, hovedpine og jetlag
 2. Undgå at bruge en formue på daglige restaurantbesøg, fordi all-inclusive-buffeten ikke levede op til forventningerne
 3. Undgå at lande et sted, hvor du ikke har mulighed for at opleve den autentiske destination udenfor hotellets mure
 4. Undgå af ungerne bliver opløst eller får udslæt af at ligge i en swimmingpool
 5. Undgå at ligge klemt inde på en solseng mellem 1.000 andre turister på en smal strand af grove sandkorn, som er så varme at du ikke kan nyde følelsen af blødt sand mellem tæerne
 6. Undgå at gå rundt i ferien med dårlig samvittighed over at have sendt din hund i hundepension

Synes du pludseligt at ferieplanlægningen virker helt uoverskuelig?

Det er der ingen grund til. For med at sommerhus ved Vesterhavet er du sikret en hurtig og behagelig rejse i egen bil – og du kan endda vælge et sommerhus med ankomst fredag eller søndag, så du undgår lørdagens ferietrafik.

Afslappet ankomst i egen bil

Hos os betaler du ikke for en middelmådig forplejning, men kan købe de friske råvarer hos de lokale specialbutikker og nyde at lave et lækkert måltid mad sammen med familien – og hvis I vil forkæle jer selv har vi både gourmet- og michelin-restauranter inden for rækkevidde.

På Jyllands vestkyst kan I samtidig trygt forlade sommerhuset på egen hånd og gå på opdagelse i den smukke og vilde natur eller møde de indfødte i de omkringliggende byer.

At bygge sandslot med voldgrav

Og ungerne vil elske at soppe rundt i Vesterhavets vandkant og bygge sandslotte med voldgrav helt uden at brænde sig på sandet eller få udslæt af deres vandpjaskeri – selv hvis I vælger et sommerhus med swimmingpool, så sikrer vores uddannede pooltekniker hver uge, at vandkvaliteten er præcis, som den skal være.

Så er der den uendeligt lange og brede sandstrand ved Vesterhavet, som betyder, at du altid finder en uforstyrret plet, hvor du kan stikke dine bare tæer i sisandet og læse en bog – helt uforstyrret af andre gæsters snak og nysgerrige blikke.

Hunden skal da også med på ferie!

Sidst men ikke mindst er din hund en velkommen gæst i de fleste af vores sommerhuse og den vil elske at boltre sig på stranden og følges med dig til bageren hver morgen, når du henter de friskbagte rundstykker til morgenbordet.

Føler du dig godt rustet til at planlægge den næste ferie nu? Så find da det perfekte feriehus med det samme lige her >>

Klik her og find det perfekte sommerhus til ferien.

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

2 svar til “6 hyppige fejl i ferieplanlægningen”

 1. Torben Pedersen siger:

  vi glæder os til nogle afslappende dage

  • Mette siger:

   Hej Torben

   Vi glæder os til at tage imod jer og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for også at holde fast i det flotte forårsvejr, så det bliver en ekstra stor fornøjelse at gå ture på stranden ;o)

   Mange hilsner her fra Team Esmark!

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...