LEGOLAND® 15% rabat

Som gæst hos Esmark kommer du let og billigt i LEGOLAND®. Find og bestil det perfekte sommerhus til din næste ferie hos os, så sparer du 15% rabat på entrébilletterne hos LEGOLAND® – og rabatten gælder naturligvis for billetter til alle dine medbeboere i sommerhuset og uanset om du er barn, voksen eller senior.

Få en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse for hele familien

Giv dig selv og din familie en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse med en dag i LEGOLAND®. Børnene vil elske THE LEGO® MOVIE™ World og i rutsjebanen Flying Eagle venter der sug i maven, når I suser forbi præriens mange flotte LEGO® dyr. I må naturligvis heller ikke snyde jer selv for det helt store byggeeventyr, hvor I kan konkurrere om at bygge det hurtigste fartøj hos LEGOREDO River og Arctic Icebreakers!

Der er også store byggeoplevelser for de mindste hos DUPLO® Fun, mens de voksne med garanti vil tabe kæben i LEGOLAND Gallery.

I LEGOLAND® er der flere attraktioner end du kan nå på en dag – faktisk flere end 30 attraktioner – og hvert år er der spændende nyheder på programmet. Derfor kan det godt betale sig at planlægge besøget lidt på forhånd, så I ikke går glip af jeres favoritter.

Sådan får du billige LEGOLAND®-billetter til hele familien!

Lej sommerhuset til en afslappet familieferie hos Esmark og køb din entrébillet til LEGOLAND® med 15% rabat*.

På den måde kan du gå direkte til indgangen, når du ankommer til LEGOLAND®. Du kan også købe parkeringsbilletten på forhånd via ovenstående link (under Tilvalg) for at gøre besøget i LEGOLAND® endnu nemmere.

Gavekort og andre rabatter kan ikke kombineres med vores billetter.

Inden du bestiller dine LEGOLAND®-billeter online, anbefaler vi, at du tager et kig på betingelserne nedenfor.

Oplever I problemer ved onlinebestillingen, kan I også købe billetterne direkte ved indgangen til LEGOLAND® ved at fremvise jeres Esmark-lejebevis.

*Rabatten på 15% beregnes ud fra dagsprisen på de online dagsbilletter.

Betingelser

 • Billetten er gyldig på den valgte dato.
 • Billetten giver adgang til alle kørende aktiviteter undtagen RENAULT Trafikskolen
 • Kan ikke refunderes eller kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud
 • Når du har lejet sommerhus hos Esmark kan du købe billetterne online på legoland.dk via dette link.
 • De 15% rabat beregnes ud fra dagsprisen på online dagsbilletter og gælder både for børn, voksne og seniorer og rabatten gælder naturligvis for alle gæster i sommerhuset.

Åbningstider

LEGOLAND® holder åbent fra d. 23. marts 2024. Hold dig opdateret omkring åbningstiderne de vigtigste ting, du som skal være opmærksomme på, når du ønsker at besøge LEGOLAND® på legoland.dk.

Tommelfingerreglen er, at LEGOLAND® åbner omkring påske og lukker ved udgangen af oktober eller starten af november. Når påsken falder sent, for eksempel i april, åbner LEGOLAND® ofte før, eksempelvis i slutningen af marts, men som regel så blot i weekenderne.

I højsæsonen er der åbent længere end i lavsæsonen, sådan at du i juli måned ofte kan blive i parken helt frem til kl. 21.00, mens parken eksempelvis i maj måned lukker kl. 18.00 på hverdage og kun på weekenddage har længere åbent.

I efterårsmånederne begynder der at være enkelte lukkedage indimellem, så tjek altid kalenderen med åbningstider hos LEGOLAND® – på hjemmesiden legoland.dk

LEGO®, LEGO® logo og LEGOLAND® er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. 2023 LEGO Gruppen.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...