LEGOLAND® med 25 % rabat

Book sommerhus hos Esmark og få 25 % rabat på alle LEGOLAND® billetterne!

Som gæst hos Esmark kommer du let og billigt i LEGOLAND®. Find og bestil det perfekte sommerhus til din næste ferie hos os, så sparer du 25 % på entrebilletterne hos LEGOLAND® – og rabatten gælder naturligvis for billetter til alle dine medbeboere i sommerhuset og uanset om du er barn, voksen eller senior.

Få en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse for hele familien

Giv dig selv og din familie en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse med en dag i LEGOLAND®. Børnene vil elske at slå sig løs blandt cowboys og indianere i LEGOREDO® Town og i rutsjebanen Flying Eagle venter der sug i maven, når I suser forbi præriens mange flotte LEGO® dyr.

Oplev også riddershowet Battle of The Brick med riddere på levende heste og mød de seje ninjaer i LEGO NINJAGO® The Ride. Måske er I mere til gys og gåsehud? Så snup et hårrejsende besøg i Ghost – The Haunted House.

I LEGOLAND® er der flere attraktioner end du kan nå på en dag – faktisk flere end 50 attraktioner – og hvert år er der spændende nyheder på programmet. Derfor kan det godt betale sig at planlægge besøget lidt på forhånd, så I ikke går glip af jeres favoritter.

Spørg efter LEGOLAND®-folderen hos Esmark, når du afhenter nøglerne til dit sommerhus, så får du let et overblik over parken og de mange spændende attraktioner.

Sådan får du billige LEGOLAND®-billetter til hele familien!

Lej sommerhuset til en afslappet familieferie hos Esmark og køb din entrebillet til LEGOLAND® med 25% rabat enten online ved hjælp af et særligt link, du får tilsendt via mail en uges tid før ferien starter, eller på Esmarks kontor, hvor du kan komme forbi og få billetterne udleveret med det samme.

 

Betingelser

Entrebilletterne er gyldige i 2020-sæsonen.

I kan købe billetterne online via det link, som vi sender til jer ca. 10 dage før jeres ankomst til feriehuset. I kan også vente med at købe billetterne til den dag, I bestemmer jer for at besøge LEGOLAND® og køre forbi Esmarks kontor på vejen til Billund. Vores aktuelle åbningstider finder du altid her.

De 25% rabat på standardprisen gælder både for børn, voksne og seniorer og rabatten gælder naturligvis for alle gæster i sommerhuset.

Eventuelle gavekort og andre rabatkuponer kan ikke indløses hos Esmark, dem skal du indløse direkte hos LEGOLAND® via deres hjemmeside.

Åbningstider

LEGOLAND® holder åbent fra d. 9. juni 2020. Hold dig opdateret omkring åbningstiderne på legoland.dk.

Tommelfingerreglen er, at LEGOLAND® åbner omkring påske og lukker ved udgangen af oktober eller starten af november. Når påsken falder sent, for eksempel i april, åbner LEGOLAND® ofte før, eksempelvis i slutningen af marts, men som regel så blot i weekenderne.

I højsæsonen er der åbent længere end i lavsæsonen, sådan at du i juli måned ofte kan blive i parken helt frem til kl. 21.00, mens parken eksempelvis i maj måned lukker kl. 18.00 på hverdage og kun på weekenddage har længere åbent.

I efterårsmånederne begynder der at være enkelte lukkedage indimellem, så tjek altid kalenderen med åbningstider hos LEGOLAND® – enten på hjemmesiden www.legoland.dk eller i den lille LEGOLAND®-folder, som du kan finde på dit lokale Esmark-kontor.

LEGO®, LEGO® logo og LEGOLAND® er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. 2020 LEGO Gruppen.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...