LEGOLAND® med 25 % rabat

Book sommerhus hos Esmark og få 25 % rabat på alle LEGOLAND® billetterne!

Som Esmark-gæst kommer du let og billigt i LEGOLAND®. Du skal blot vise dit Esmark-lejebevis i billetlugen ved indgangen til parken, så sparer du 25 % på alle entrebilletter. Uanset om du er barn, voksen eller senior.

LEGOLAND® Billund Resort – 65 mio. LEGO-klodser venter på dig

Velkommen til et land fyldt med LEGO®-klodser og masser af leg og familietid! I LEGOLAND Billund Resort får I gåsehud i spøgelseshuset, vandpjaskeri i piraternes vandland, sug i maven i rutsjebanerne, snobrød med indianerhøvdingen og masser af LEGO®-leg. Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over. Vi ses til en forrygende sjov sæson i 2018!

Mere information på LEGOLAND.dk

Sådan får du billige LEGOLAND®-billetter til hele familien!

Køb din entrebillet til LEGOLAND® ved indgangen til LEGOLAND®. Du skal kun vise dit Esmark-lejebevis, så sparer du 25 % i forhold til normalprisen. Uanset om du er barn voksen eller senior. Du kan også købe entrebilletter med rabat på vores kontorer i Bjerregård og Søndervig. Entrebilletterne er gyldige i 2018-sæsonen og kan bruges den dag i ferien, der passer dig bedst.

LEGO®, LEGO® logo og LEGOLAND® er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. 2016 LEGO Gruppen.

ESMARK på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Esmark er her for dig

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  Sitemap
  Søger...