LEGOLAND® med 25 % rabat

Legoland 2021

Som gæst hos Esmark kommer du let og billigt i LEGOLAND®. Find og bestil det perfekte sommerhus til din næste ferie hos os, så sparer du 25 % på entrebilletterne hos LEGOLAND® – og rabatten gælder naturligvis for billetter til alle dine medbeboere i sommerhuset og uanset om du er barn, voksen eller senior.

Få en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse for hele familien

Giv dig selv og din familie en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse med en dag i LEGOLAND®. Børnene vil elske at slå sig løs blandt cowboys og indianere i LEGOREDO® Town og i rutsjebanen Flying Eagle venter der sug i maven, når I suser forbi præriens mange flotte LEGO® dyr. I må naturligvis heller ikke snyde jer selv for årets nyhed, The LEGO® Movie World!

I LEGOLAND® er der flere attraktioner end du kan nå på en dag – faktisk flere end 50 attraktioner – og hvert år er der spændende nyheder på programmet. Derfor kan det godt betale sig at planlægge besøget lidt på forhånd, så I ikke går glip af jeres favoritter.

Spørg efter LEGOLAND®-folderen hos Esmark, når du afhenter nøglerne til dit sommerhus, så får du let et overblik over parken og de mange spændende attraktioner.

Sådan får du billige LEGOLAND®-billetter til hele familien!

Lej sommerhuset til en afslappet familieferie hos Esmark og køb din entrebillet til LEGOLAND® med 25% rabat online her.

Betingelser

 • Billetten er gyldig på den valgte dato.
 • Billetten giver adgang til alle kørende aktiviteter undtagen RENAULT Trafikskolen
 • Kan ikke refunderes eller kombineres med andre rabatter eller kampagnetilbud
 • Når du har lejet sommerhus hos Esmark kan du købe billetterne online på legoland.dk via dette link.
 • De 25% rabat på standardprisen gælder både for børn, voksne og seniorer og rabatten gælder naturligvis for alle gæster i sommerhuset.

Åbningstider

LEGOLAND® holder åbent fra d. 27. marts 2021. Hold dig opdateret omkring åbningstiderne de vigtigste ting, du som skal være opmærksomme på, når du ønsker at besøge LEGOLAND® på legoland.dk.

Tommelfingerreglen er, at LEGOLAND® åbner omkring påske og lukker ved udgangen af oktober eller starten af november. Når påsken falder sent, for eksempel i april, åbner LEGOLAND® ofte før, eksempelvis i slutningen af marts, men som regel så blot i weekenderne.

I højsæsonen er der åbent længere end i lavsæsonen, sådan at du i juli måned ofte kan blive i parken helt frem til kl. 21.00, mens parken eksempelvis i maj måned lukker kl. 18.00 på hverdage og kun på weekenddage har længere åbent.

I efterårsmånederne begynder der at være enkelte lukkedage indimellem, så tjek altid kalenderen med åbningstider hos LEGOLAND® – på hjemmesiden legoland.dk

LEGO®, LEGO® logo og LEGOLAND® er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. 2021 LEGO Gruppen.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Vester Husby
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...