Aktivitetshus på kæmpe naturgrund med orangeri, spa og egen sø

4
icon
icon
icon
icon

Jegumvej 1, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20126
8 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I vil have lidt af det hele, er det stilfulde aktivitetshus på Jegumvej 1 helt perfekt for jer. Her får I en kæmpe grund på 137.171 kvadratmeter og endda med egen sø. Sommerhusets orangeri er det perfekte opholdssted, når det er køligt udenfor. Flere brændeovne sørger for hyggelig stemning, og aktivitetsrummet giver underholdning i timevis. Hvis I har en el- eller hybridbil, kan denne oplades ved huset. Og som prikken over iét råder ferihuset over en dejlig svømmespa.

270 kvadratmeter feriebolig med hygge, aktiviteter og spa

Her er der plads til 8 personer, så uanset om ferien skal foregå med familien eller vennerne, er her masser af albuerum. Sommerhuset har nemlig hele 270 kvadratmeter lyst og moderne indrettet beboelse.

Aktivitetsrummet i feriehuset på Jegumvej 1 har både bordfodbold, bordtennis og en PlayStation3, så her kan du vinde mesterskaberne eller blot sætte dig i sækkestolene, snuppe en controller og tage et spil for sjov.

Sommerhusets store areal rummer 4 soverum med plads til 2 i hver og hele 3 badeværelser, så der bliver ingen kø til badet eller toilettet. På det ene badeværelse finder I også husets spa – ét af feriehusets mange steder, der er perfekt til afslapning.

Et andet bud på afslapning er orangeriet, hvor temperaturen altid er lidt højere end udenfor. Her kan I nyde morgen- eller aftenkaffen, se på den knitrende brændeovn og mærke varmen fra flammerne.

Egen sø og udendørs pejs i baghaven

Landstedet har en tilhørende egen sø, hvor der er mulighed for gode lange gåture. Der må dog ikke fiskes her.

I haven er der både rutsjebane og en stor gynge til børnene, der ikke ligger langt fra sommerhusets store terrasse på hele 80 kvadratmeter, hvor en del også er overdækket. Her kan I tilberede lækre feriemåltider på grillen og slappe af i ferieboligens havemøbler. I finder også et lækkert udekøkken, som er delvist overdækket og afskærmet. Når det bliver køligt, kan I tænde op i den udendørs pejs og nyde varmen under åben himmel.

Feriehusets svømmespa har plads til 5 personer, med priklende bobler, mens der i den anden ende af svømmespaén, er et område med mulighed for leg for de mindste.

 

På den anden side af vejen ligger Jegum Ferieland, som er et område med mange sommerhuse og legepladser. Den nærmeste strand ligger kun 15 minutter væk i bil, og her må I også køre på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20126

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Sowohl die hochwertige Ausstattung im Innenbereich, als auch der Außenbereich mit der Sauna- und Whirlpoollandschaft bedeuten Entspannung und Erholung ab der ersten Minute. Auch insgesamt ist das Haus wunderbar ruhig gelegen. Von der angrenzenden Ferienhaussiedlung sieht und hört man nichts. In die andere Richtung beginnt das wunderschöne Naturareal, das zu Spaziergängen einlädt.
Mit dem Auto geht es in wenigen Minuten zum Einkaufen oder an den Strand. Wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schön eingerichtetes Haus auch der Spa Bereich draußen einfach nur toll. Die Outdoor Küche ist ein Traum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Große wohn Bereich mit großer Küche. Eine tolle Outdoor Küche mit Gasgrill und Kohlegrill.
Pool und Sauna in Außenbereich schön angelegt. Im Sommer viele Möglichkeiten, sich im Außenbereich aufzuhalten.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:270 / 137.171
Renoveret / Byggeår:2021 / 2011

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...