Indbydende sommerhus i Bork Havn med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandvænget 40, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35035
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Bork Havns skønne ”ferieland” ligger dette indbydende sommerhus, der rummer plads til op til 6 personer. I vil straks falde til i den lyse og venlige indretning, som blandt andet byder på et wellness-badeværelse med sauna og spabad.

Lys og indbydende indretning, sauna og spabad og gode praktiske faciliteter

På Strandvænget 40 er rammerne sat for en afslappende sommerhusferie midt i Borks skønne ferieområde. Den indbydende indretning med lyse træfarver, moderne interiør og højt til loftet sørger for, at I straks falder til i jeres nye hjem for ferien.

Et af sommerhusets highlights er wellness-badeværelset, som både er indrettet med sauna og spabad. Her kan I få lov til at koble helt af og lade batterierne op langt væk fra den travle hverdag.

Med den klassiske brændeovn i stuehjørnet er I altid garanteret en behagelig temperatur og hyggelig feriestemning, og med hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter hurtigt overstået, så I har masser af tid til at nyde ferien.

God terrasse med overdækket del, carport til bilen og 600 meter til stranden

Fra stuen kommer I ud på den sydvestvendte terrasse. Her står havemøbler, liggestole og grill klar, så I kan nyde de solrige dage og den friske havluft i fulde drag. Under den overdækkede del kan I trække ind i skyggen med en god bog.

På grunden finder I en carport til bilen samt en stor græsplæne med legetårn til børnene.

Fra ferieadressen er der 600 meter til stranden og 1700 meter til indkøb samt Borks charmerende gågade og havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35035

D.
sagde , Fredericia

Et dejligt og rummelig hus. Masser af plads ude og inde.
Og super hyggelig med loftets form. Det skaber hygge.
Et dejligt stort køkken, hvor man kan boltre sig i gastronomiens verden.
Der er hvad man skal bruge. Et dejligt hus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.234
Renoveret / Byggeår:2017 / 2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...