Dejligt feriehus til 4 personer og 2 hunde i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Mosevænget 11, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35056
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I et par eller en lille familie, der er på udkig efter et feriehus til jeres kommende ferie, så bør I tage et kig på dette dejlige feriehus på Mosevænget 11 i Bork Havn. Sommerhuset rummer plads til en ferie for op til 4 personer, og her er I også velkomne til at have op til 2 hunde med på ferien. Sommerhuset byder på et skønt alrum med brændeovn og et dejligt udeområde, hvor der både er noget for store og små.

Skønt alrum med brændeovn

Alrummet, der forener køkken, spiseplads og stue, udgør sommerhusets hjerte, og I vil uden tvivl tilbringe mange dejlige feriestunder her. I alrummet kan I både være sammen om at lave mad, spille spil og se film, mens brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Brændeovnen spreder desuden også en dejlig varme i rummet. Udover brændeovnen har I også en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at der er gode indendørs temperaturer i feriehuset i løbet af jeres ferie.

På sommerhusets 70 kvadratmeter venter jer desuden 2 gode soveværelser, som I kan få jer en god nats søvn i efter en dejlig feriedag i Bork Havn. Det ene soveværelse er indrettet med 1 dobbeltseng, mens det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset.

Der er gode praktiske faciliteter i feriehuset, og her hjælper opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren jer altså med at klare det praktiske husarbejde i løbet af ferien.

Dejligt udeområde med terrasse, have og sandkasse

Sommerhuset ligger på en plænegrund, der er 1.058 kvadratmeter stor og hele grunden er indhegnet med et 80 cm højt hegn. På udeområdet kan både store og små se frem til at nyde de solrige feriedage. Til feriens yngste gæster er der en have, hvor der også er en sandkasse til dem, som de kan bygge flotte sandslotte i.

Mens børnene leger i haven, kan de voksne slappe af på terrassen, hvor der står havemøbler og liggestole til rådighed. På terrassen har I også en gasgrill, I kan tilberede en lækker middag på, som I kan nyde med et godt glas vin til på de lune ferieaftener.

Oplevelser i Bork Havn

Fra jeres ferieadresse har I 1,5 kilometer til stranden i Bork Havn, der ligger ud til Ringkøbing Fjord. Her kan I slappe af på de solrige dage, og der er desuden også mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Et andet sted, I kan opleve i løbet af jeres ferie, er Bork Vikingehavn. Her kan I opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden.

Når I skal have klaret jeres ferieindkøb, kan I gøre det hos købmanden i Bork Havn, og derudover er der også specialbutikker i byen, som I kan besøge. I kan også tage ud at spise hos nogle af byens spisesteder, hvis I vil slippe for selv at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35056

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war wunderbar.hyggelig alles perfekt.wir buchen es wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich komme seit 30 Jahren nach Dänemark in den Urlaub und habe mich noch nie so wohl gefühlt, wie in diesem Haus. Es ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und die Küche ist super ausgestattet. Die Begrüßung mit frischen Blumen , einem Wein und Schokolade war einfach toll . Ich komme bestimmt wieder in dieses Haus .

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Godt indrettet. Hyggelig atmosfærer i huset, hvor man føler sig vel modtaget.
Alt i alt et dejligt hus, at holde ferie i , som vi varmt kan anbefale til den lille familie med hund eller andre.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.058
Renoveret / Byggeår:2021 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...