Skønt feriehus til 6 personer i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Svanevænget 26, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35065
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Svanevænget 26 i Bork Havn finder I dette dejlige sommerhus til 6 personer, som er renoveret i 2023. Ringkøbing Fjord ligger kun en kort gåtur herfra, hvor der er mulighed for badning og vandsport. Sommerhusets 86 m2 er blandt andet indrettet med sauna, spabad og brændeovn, så I rigtig kan slappe af og nyde en god ferie. Ved sommerhuset er der ladestik til el-bil.

Afslappet ferie med sauna og spabad

I vil hurtigt komme i feriestemning, når I ankommer til sommerhuset. De skrå lofter og lyse træfarver gør det hyggeligt og bidrager til en afslappet atmosfære. I stuen kan I sætte jer godt til rette, tænde op i brændeovnen og lytte til træets knitren. I kan med fordel også benytte jer af den energibesparende varmepumpe til opvarmning af rummet.

I åben forbindelse til stuen ligger spiseplads og køkkenet, hvor I kan tilberede lækre måltider og sammen nyde dem ved spisebordet. Efterfølgende klarer sommerhusets opvaskemaskine opvasken, så I har mere tid til afslapning.

Afslapningen kan eventuelt foregå på sommerhusets badeværelse, hvor I både finder spabad og sauna. Badeværelset har desuden gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne.

Til natten kan I fordele jer på de 3 soveværelser. Det ene værelse er indrettet med en dobbeltseng, mens de sidste er indrettet med 2 enkeltsenge i hver.

Plænegrund til sjov og leg

Feriehuset ligger på en plænegrund med buske og træer, der giver god beskyttelse mod vind og vejr. Dermed kan du også uforstyrret nyde solen på den afskærmede terrasse, mens børnene gynger på legepladsen. Her er god plads til, at børnene kan have det sjovt.

Til aften kan I tilberede saftige bøffer og kyllingespyd på gasgrillen og nyde måltidet på terrassen på en lun sommeraften, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Ferie nær Ringkøbing Fjord

I det rolige ferieområde Bork Havn ligger sommerhuset kun en kort gåtur fra Ringkøbing Fjord. Her er der ikke blot mulighed for afslapning og badning, men også et udvalg af vandsportsaktiviteter. Af andre aktiviteter i Bork Havn kan blandt andet nævnes minigolf, Bork Legeland og Bork Vikingehavn.

Som et ekstra plus er der også restauranter, så I kan spise ude en aften, og det er muligt at slutte af med en lækker softice fra et ishus.  

Til de natur- og fugleinteresserede ligger Tipperne en lille køretur herfra. Her har I mulighed for en stor naturoplevelse, og det er et sandt paradis for fugleelskere.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 928
Renoveret / Byggeår:2023 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...