Lyst og hyggeligt sommerhus med sauna i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Rylevænget 6, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35078
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme på en afslappende ferie, så bør I tage et kig på dette sommerhus på Rylevænget 6 i Bork. I sommerhuset kan op til 6 personer holde en hyggelig og afslappende ferie og her er der mulighed for ekstra afslapning i saunaen. Desuden er sommerhuset beliggende kun 1 kilometer fra Bork Havn.

Hyggelig indretning med sauna og brændeovn

Når I træder indenfor i sommerhuset på Rylevænget 6 i Bork, vil I hurtigt blive mødt af den hyggelige indretning, som kommer til at danne rammen om jeres ferie. Feriehuset er indrettet med 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres nattesøvn og blive klar til jeres kommende feriedage i Bork.

I sommerhuset er der desuden 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I slipper for at fryse fødderne. På badeværelset har I også adgang til sommerhusets sauna, hvor I virkelig kan få slappet af og komme ned i gear i den dejlige varme.

I alrummet er køkken, stue og spiseplads samlet og her kan I virkelig nyde hinandens selskab på ferien, selvom nogle af jer står i køkkenet og andre slapper af i sofaen. Her er også en hyggelig alkove, hvor der er ekstra soveplads. I alrummet sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Fra alrummet kan I også træde ud i sommerhusets 20 kvadratmeter store udestue. Her kan I blandt andet samles til gode måltider, som I kan spise, mens I nyder udsigten til den smukke, omkringliggende natur.

Dejlig terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs venter jer en skøn terrasse, hvor der både står havemøbler, liggestole og en grill til jeres rådighed, så I kan få mest muligt ud af de solrige feriedage og nyde dem fuldt ud. Terrassen er delvist overdækket, så hvis I skulle få brug for lidt tid i skygge, kan I sætte jer ind under den overdækkede del.

Mens I slapper af på terrassen, kan I se til, mens børnene leger i haven. Her står der både en sandkasse og gynge klar til dem, som de helt sikkert vil få stor glæde af på jeres ferie.

1 kilometer til det hyggelige havnemiljø og indkøb

Fra jeres ferieadresse på Rylevænget 6 i Bork har I kun 1 kilometer til den hyggelige lystbådehavn og gågade på Bryggen, hvor I kan forkæle jer selv med dejlig is. I har også kun 1 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I kan også slippe for selv at stå for madlavningen og i stedet besøge byens hyggelige spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35078

DE
D.
sagde , Deutschland

Familienfreundliches Sommerhuset mit großer Terrasse und herrlichem Wintergarten lädt ein zum kommunikativen Urlaub mit Familie & Freunden.

DE
D.
sagde , Kiel

Sehr schönes, sonniges Ferienhaus. Großzügige Terrasse, teilweise überdacht. Viele Sitzgelegenheiten. Für Familien mit Kindern geeignet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.050
Renoveret / Byggeår:2019 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (46 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...