Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad 600 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Horsfold 100, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35079
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus til jeres næste ferie? Så tag et kig på dette hyggelige sommerhus på Horsfold 100 i Bork. I sommerhuset, der er renoveret i 2021, er der plads til op til 6 personer, og her er jeres hund også velkommen. Sommerhuset er udstyret med en skønt vildmarksbad, hvor i rigtig kan slappe af og har desuden en skøn beliggenhed kun 600 meter fra stranden.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Horsfold 100 vil I opleve en hyggelig indretning, der sammen med det gode lysindfald skaber en helt fantastisk ferieatmosfære at holde ferie i.

Sommerhuset er 65 kvadratmeter stort, og her kan I fordele jer på de 2 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. De resterende 2 sovepladser finder I i annekset. Desuden er der 1 badeværelse med gulvvarme i sommerhuset.

Alrummet er sommerhusets hjerte, og det vil uden tvivl blive jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan samles til mange hyggelige feriestunder. Her kan I blandt andet være sammen om madlavningen, spille sjove spil eller se gode film. Brændeovnen sørger for, at feriestemningen er helt i top, samtidig med at den spreder dejlig varme.

Delvist overdækket terrasse med vildmarksbad på indhegnet grund

Sommerhuset byder også på et skønt udeområde med vildmarksbad på den delvist overdækkede terrasse, hvor I kan nyde noget koldt at drikke efter en skøn feriedag. Dertil er der en skøn have, hvor hele familien kan nyde sommerens solrige dage. I haven er der sandkasse og gynge til børnene, som de kan få glæde af på ferien.

Sommerhuset ligger på en indhegnet grund, så I også sagtens kan have jeres hund med ude, uden at den tager på opdagelse i området på egen hånd.

Som afslutning på feriedagene kan I tænde op i grillen på terrassen og tilberede nogle lækre bøffer, som I kan nyde med et godt glas vin til. I har desuden også et lille bålsted, som I blandt andet kan grille skumfiduser over.

Skøn beliggenhed i Bork kun 600 meter fra stranden

Med ferieadresse på Horsfold 100, bor I på en skøn beliggenhed i Bork. Her bor I blot 600 meter fra stranden, som I hurtigt kan nå til på kort tid til fods. I har desuden kun 650 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og I vil derfor hurtigt kunne få købt de sidste ting, hvis I skulle stå at mangle noget.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35079

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og hjemligt.

Det er det lækreste, hyggeligste hus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist liebevoll bis ins letzte Detail dekoriert. Außerdem ist es praktisch eingerichtet. Es fehlt an nichts. Egal ob drinnen oder draußen. Überall sind Lichter. Ob Lichterketten oder Lampen. Wir haben uns von Anfang an sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein nettes, kleines Ferienhäuschen mit einer super Ausstattung, schön dekoriert, einfach rundum wohl.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:65 / 730
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Apple TV, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...