Hyggeligt murstenshus til 4 personer.

3
icon
icon
icon

Vester Fælled 23, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35085
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vester Fælled 23 er et hyggeligt lille murstenshus til 4 personer. Feriehuset har den helt rigtige størrelse til den lille børnefamilie eller en romantisk ferie for 2. Huset er delvist renoveret med nyt køkken og nyere badeværelse.

Afslapning i fred og ro.

Hvis I er på udkig efter et Feriehus hvor I kan nyde jeres ferie i fred og ro, så bør I tage et kig på Vester Fælled 23.

Dette hyggelige Feriehus på 80m², er til 4 personer, fordelt på 2 soveværelser, et lyst køkkenalrum med nyt køkken, som er udstyret med opvaskemaskine, og et badeværelse med bruseniche, vaskemaskine samt gulvvarme.

Feriehuset er delvist renoveret, og fremstår lyst og velholdt. Fra køkkenet har I en god oversigt over alrummet, så I kan holde med børnene, mens I tilbereder jeres mad. I alrummet finder i ligeledes en brændeovn, som hurtigt kan få sendt varmen rundt i feriehuset, ellers kan I få en hjælpende hånd fra den energibesparende varmepumpe.

I stuen har I mulighed for at slappe af til en god film på fladskærmen, er I mere til behagelig musik, er der radio i tvét samt en højtaler I kan tilsuttes via egen device via bluetooth eller mini jack.

Fuglesang og højt humør.

Ferietid er lige med afslapning og godt humør. Og det får i helt sikkert når I holder ferie på Vester Fælled 23.

Fra Stuen kommer I ud, på en af husets terrasser, som ligger ugeneret bag ved feriehuset. Her finder I også en grill, hvor I har rig mulighed for at tilberede en lækker middag, mens børnene bruger dagens sidste energi med boldspil.

Bork havn den lille ferie Oase

Bork havn er et hyggeligt ferieområde, som byder på lidt af hvert, om I er til vandsport i form af kajak, surfing, padleboard, eller ønsker at blive klogere på vikingelivet, så har I masser af mulighed for dette. I kan også prøve at lave lys i det lokale lysstøberi, eller tage et slag minigolf.

Nede ved lystfiskerhavnen, finder i den hyggelige gågade med små butikker og iskiosker. Tag et kig på de mange både, mens I slentre rundt nede ved havnen. Hvis I kan lide at spise fisk, så skal I stå tidligt op og fange en af de lokale fiskere, som gerne sælger ud af de friskfangede fisk. Tilbehøret kan i nemt og hurtigt få handlet hos den lokale købmand. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 35085

D.
sagde , Munkebo

Meget hyggelig og uden mangler. Ikke noget at sætte en finger på .Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 751
Renoveret / Byggeår:2021 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...