Hyggeligt sommerhus med vilmarksbad – renoveret i 2021

3
icon
icon
icon

Horsfold 95, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35086
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det idylliske Bork Havn, der ligger ved Ringkøbing Fjord, står dette fine feriehus med både vildmarksbad og brændeovn. På sommerhusets 69 m² er der plads til op til 4 personer, som er perfekt, hvad enten I er en lille familie eller bare et par, som ønsker at tilbringe et par dage på Vestkysten. Jeres hund er også velkommen her! Sommerhuset har gratis internet, en moderne varmepumpe og en brændeovn, der kører på træpiller. Derudover er en Chromecast tilgængelig i ferieboligen, så I ikke behøver at undvære jeres serier og yndlingsfilm.

Bo idyllisk ved Ringkøbing Fjord – Holmsland Klit er kun få minutter væk i bil

Den rolige by Bork Havn er et skønt sted, især for familier, men også for naturelskere, der leder efter fred og ro. Men dette sted er også populært blandt vandsportsentusiaster såvel som lystfiskere, fordi her både er fjorden med sine mange muligheder, men også fiskesøer og åer er i nærheden.

Hvis I ønsker jer en ferie ved Vesterhavet, er I kommet til det rigtige sted. Den brede sandstrand, de høje klitter og det enestående landskab på Holmsland Klit, en smal odde mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, kan let nås på få minutter i bil eller på en længere, men afslappet cykeltur.

2 soveværelser, 1 badeværelse – plads til 4 personer

Sommerhuset på Horsfold 95 ligger for enden af ​​en blind vej, midt i den skønne natur. En lille sti, som ligger lige ved siden af ​​sommerhuset, fører jer enten gennem det omkringliggende sommerhusområde eller i retning af fjorden og Borks lystbådehavn, samt butikker. Der er en købmand, caféer og flere restauranter i landsbyen. Du kan forvente en hyggelig lille badeby ved fjorden, hvor der altid sker noget takket være de mange vandsportsentusiaster.

De to soveværelser er udstyret med to dobbeltsenge, som begge er 160×200. Feriehusets terrasse har grill, havemøbler og muligheden for at sidde under den overdækkede del af terrassen – her kan I nyde livet i den friske luft på varme dage. I kan også tænde op i vildmarksbadet og slappe helt af i det varme vand, mens mørket falder på.

I sommerhusområdet finder I altid en lang række legepladser, hvilket bringer et stort udvalg for børnene. Hvis I kan lide at opleve området på cykel, så er Bork Havn et godt udgangspunkt for at udforske de smukke omgivelser. Der er mange, veloplagte vandre- og cykelstier. Enten tag jeres egne cykler eller lej en cykel for at se de skønne omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35086

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem top Zustand. Das Wohnzimmer ist sehr gemütlich eingerichtet. Auch die Küche ist gut ausgestattet. Das Highlight ist die beheizbare Badetonne. Unterm Sternenhimmel im warmen Wasser Entspannen war super schön. Auf der gepflegten, überdachten Terrasse haben wir viele schöne Stunden verbracht. Wir werden das Haus auf jeden Fall wieder buchen.

Das Haus ist in einem top Zustand. Die ganze Einrichtung ist gemütlich und lädt zum Entspannen ein. Für uns muss nichts verbessert werden.

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt og pænt hus, som ligger i et dejligt område med legepladser og stisystem, så man nemt kommer til strand og havn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, aber gemütliches Haus für 4 Personen. Die Küche lädt dank guter technischer Ausstattung zum Kochen ein. Und sollte es mal schlechtes Wetter geben, kann man es sich auf der großen Couch gemütlich machen. Als absolutes Highlight ist die Badetonne im Garten hervorzuheben. Egal ob man nach einem heißen Tag eine Abkühlung braucht oder, mit etwas Geduld den angeschlossenen Kamin anheizt und dann bei einem entspannten Bad im warmen Wasser den Tag ausklingen lässt. Auf der großen, überdachten Terrasse kann man selbst bei Regen draußen sitzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 600
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...