Hyggeligt stråtækt feriehus med brændeovn og fladskærm

3.5
icon
icon
icon
icon

Prammen 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35104
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt stråtækt feriehus, beliggende på Prammen 7 i Bork Havn, til 6 personer, hvor også jeres hund er mere end velkommen. Feriehuset som er delvist renoveret, fremstår meget velholdt, og vil være et godt bud på jeres næste ferie i Vestjylland. Her kommer I til at bo i bunden af Ringkøbing Fjord, midt i den smukke danske natur.

Delvist renoveret feriehus med komfortabel indretning

Trænger I bare til at koble af fra hverdagens stress og jag, men samtidig er I på udkig efter et centralt beliggende feriehus, så tag et kig på dette sommerhus, beliggende på Prammen 7 ved Bork Havn. Her får I et feriehus på 84m² til 6 personer, fordelt på 3 rummelige soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og et velplejet køkken alrum i åben forbindelse til stuen, med et stort SmartTv.

Køkkenet er udstyrret med alt I skal bruge til at tilberede en lækker middag, og opvasken klares nemt og hurtigt af feriehusets opvaskemaskine, så I har mere tid sammen med familie og venner med ren afslapning og hygge. Brændeovnens centralce placering i feriehuset sender hurtigt varmen rundt i feriehuset, og ellers giver den energibesparende varmepumpe gerne en hjælpende hånd.

Tæt på indkøb og hyggeligt havnemiljø

Feriehuset på Prammen 7 ligger på en 1200m² stor plænegrund, omgivet af buske. I kan parkere jeres bil i den tilhørende carport. Feriehuset har flere terrasser, som I kan træde ud på fra såvel stuen som køkkenet, og der forefindes flere havemøbler og solvogne, hvor I kan tilbringe flere dejlige afslappende timer.

På den tilhørende grill kan I grille pølser og lækre bøffer, og lade aftenen gå på hæld med fuglesang i baggrunden. Den centrale beliggenhed i Bork Havn, med gåafstand til både købmand og den hyggelige gågade på Bryggen er ideel til en aften gåtur.

Livet ved Bork Havn

Bork Havn er en lille hyggelig ferieby med en lille lystbådehavn, og en gågade med forskellige forretninger, restauranter og en købmand, hvor I nemt og hurtigt kan få handlet ind til dagens måltider, ligesom I kan købe friskt morgenbrød og lækker kage til kaffen.

Hvis I påtænker at lære kunsten at surfe, vil Bork Havn være det oplagte sted. I har også mulighed for at prøve kræfter med f.eks. paddleboard mm. Bork Vikingehavn er også altid et besøg værd, ligesom Fahl Kro – hvor I kan nyde en lækker gammeldags æggekage. Men husk at bestille bord, da det er meget populært.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35104

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in unmittelbarer Nähe zum Hafen und zum Fjord. Auch der Bork Wikingerhafen ist gut zu Fuß erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schnuckeliges Ferienhaus mit viel Platz für die ganze Familie, tolles Grundstück und gute Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Das sehr schöne reetgedeckte Ferienhaus ist für eine vier- bis sechsköpfige Familie perfekt. Der Grundriss des Hauses überzeugt mit einem offenen Wohn-/Essbereich mit gut ausgestatteter Küche und einem Kaminofen, drei Schlafzimmern, einem kleinen funktionalen Bad mit Dusche sowie einem geräumigen Durchgangszimmer mit viel Stauraum. Die Einrichtung ist modern und lädt zum Wohlfühlen ein. Auf dem großen, gänzlich umzäunten Grundstück können Kinder unbesorgt spielen und Hunde frei laufen. Mehrere Sitzgelegenheiten und zwei Liegen laden auf der halb ums Haus führenden Holzterasse zum Verweilen ein. Ein Grill komplettiert die Ausstattung. Unter dem Caport kann ein Auto (mit Dachbox) geschützt parken.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2020 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...