Hyggeligt stråtækt feriehus med spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Prammen 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35104
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hyggeligt stråtækt feriehus, beliggende på Prammen 7 i Bork havn, til 6 personer, hvor også jeres hund er mere end velkommen. Feriehuset som er delvist renoveret, fremstår meget velholdt og vil være et godt bud til jeres næste ferie i Vestjylland. Her kommer I til at bo i bunden af Ringkøbing Fjord, midt i den smukke danske natur.

Delvist renoveret feriehus med komfortabel indretning

Trænger I bare til at koble af fra hverdagens stress og jag, men samtidig er på udkig efter et feriehus centralt beliggende, så tag et kig på dette feriehus, beliggende på Prammen 7 ved Bork Havn. Her får I et feriehus på 84m² til 6 personer, fordelt på 3 rummelige soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og et velplejet køkken alrum i åben forbindelse til stuen, med et stort SmartTv.

Køkkenet er udstyrret med alt I skal bruge til at tilberede en lækker middag, og opvasken klares nemt og hurtigt af feriehusets opvaskemaskine, så I har mere tid sammen med familie og venner, ren afslapning og hygge. Brændeovnens centralce placering i feriehuset sender hurtigt varmen rundt i feriehuset, og ellers giver den energibesparende varmepumpe gerne en hjælpende hånd.

Tæt på indkøb og hyggeligt havnemiljø

Feriehuset på Prammen 7 ligger på en 1200m² stor plænegrund, omgivet af buske. I kan parkere jeres bil i den tilhørende carport. Feriehuset har flere terrasser, som I kan træde ud på fra såvel stuen som køkkenet, og der forefindes flere havemøbler og solvogne, hvor I kan tilbringe flere dejlige timer.

På den tilhørende grill kan I grille pølser og lækre bøffer, og lade aftenen gå på hæld med fuglesang i baggrunden. Den centrale beliggenhed i Bork Havn, med gåafstand til både købmand og den hyggelige gågade på Bryggen er ideel til en aften gåtur.

Livet ved Bork Havn

Bork havn er en lille hyggelig ferieby med en lille lystbådehavn, gågade med forskellige forretninger, restauranter og en købmand, hvor I nemt og hurtigt kan få handlet ind til dagens måltider, ligesom I kan købe friskt morgenbrød og lækker kage til kaffen.

Hvis I påtænker at lære kunsten at surfe, vil Bork Havn være det oplagte sted. I har også mulighed for at prøve kræfter med f.eks. paddleboard mm. Bork Vikingehavn er også altid et besøg værd, ligesom Fahl kro – hvor I kan nyde en lækker gammeldags æggekage. Men husk at bestille bord, da det er meget populært.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.227
Renoveret / Byggeår:2020 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Indhegnet Grund, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...