Firestjernet feriehus med spa og 450 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Horsfold 150, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35133
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette feriehus på Horsfold 150 i Bork Havn et oplagt valg! Det nyrenoverede (2022), firestjernede sommerhus rummer nemlig plads til en ferie for op til 6 personer. I feriehuset kan I nyde afslappende stunder i den dejlige spa, og så er feriehuset beliggende kun 450 meter fra stranden.

Hyggelig indretning – badeværelse med spa

I det nyrenoverede (2022) sommerhus på Horsfold 150 i Bork Havn vil I opleve en hyggelig indretning, og her er rammerne virkelig sat for en ferie, hvor I både kan nyde masser af afslapning og mange hyggelige feriestunder.

På sommerhusets badeværelse står et skønt spa klar til at forkæle jer i løbet af ferien. Sæt jer godt til rette i det varme, boblende vand og bare slap fuldstændig af. Der er ingen tvivl om, at I vil kunne komme helt ned i gear her!

Til hyggelige feriestunder med hele ferieflokken er det sommerhusets alrum, I skal søge mod. Den åbne forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads lader jer nyde hinandens selskab, selvom nogle laver mad i køkkenet, og andre slapper af i sofaerne foran tv’et. Brændeovnen knitrer i baggrunden og fuldender dermed den hyggelige feriestemning.

Når I efterhånden er ved at have brugt al dagens energi, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn. De 3 soveværelser er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 1 etageseng.

Terrasse, gynge og sandkasse

På sommerhusets udeområde er der både tænkt på de store og små feriegæster, så I alle kan tilbringe og nyde de solrige feriedage udendørs. Til feriens yngste gæster står der et gyngestativ og en sandkasse klar i haven.

Mens børnene gynger og bygger sandslotte, kan I andre slappe af på terrassen, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøblerne. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så her kan I altså både sidde i ly og læ. På terrassen står der også en gasgrill klar til jer, så I kan tilberede lækre grillmiddage i løbet af ferien.

450 meter til stranden

Fra feriehuset har I kun 450 meter til den hyggelige strand ved Bork Havn, hvor I kan nyde en forfriskende badetur i Ringkøbing Fjord på de varme feriedage. Ved fjorden har I også mulighed for at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter.

Når I skal klare ferieindkøbene i Bork Havn, kan I besøge byens købmand. Ellers byder byen også på flere skønne spisesteder, som I kan slå et smut forbi, hvis der er en feriedag, hvor I hellere vil slippe for selv at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35133

DE
D.
sagde , Deutschland

Mit Liebe eingerichtetes Haus, schöner großer Garten mit Spielmöglichkeiten für die Kinder.
Top gepflegt und ausgestattet mit allem was man braucht.
Ruhige Lage und trotzdem sind der Hafen, ein Spielplatz sowie ein Lebensmittelladen fussläufig schnell zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus für Familien mit Kinder. Viel Platz im Garten sogar ein tolles Spielhaus und schaukeln sind Vorhaben.Die Küche ist optimal im Wohnbereich integriert so dass man die Kinder im Garten im Blick hat und groß genug um gemeinsam zu kochen. Im Bad ist viel Platz . Die Regendusche war für unsere Kinder das größte.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 704
Renoveret / Byggeår:2022 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...