Aktivitetshus i Bork Havn med udendørs spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 28, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35189
8 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kornblomstvænget 28 ligger dette aktivitetshus, bygget i 2023, med udendørs spa og udendørs sauna. Op til 8 personer kan se frem til en afslappende ferie her, og 2 kæledyr er også tilladt her.

Sommerhus til 8 personer med 3 badeværelser

I finder dette moderne sommerhus på Kornblomstvænget 28 i Bork Havn, i udkanten af byen, men med en fantastisk beliggenhed.

Sommerhuset byder på 3 soveværelser, 1 alkove og 3 badeværelser, så der er nok plads, hvis I er en stor familie. Dette feriehus er også perfekt til en ferie med vennerne på grund af den gode plads og aktivitetsrummet, hvor I helt sikkert vil hygge jer med bordtennis og dart.

Det moderne køkken er udstyret med grej, der giver gode muligheder for at fremtrylle lækre kulinariske oplevelser, og opvaskemaskinen står klar til at hjælpe jer med opvasken, så I har mere tid til hinanden.
I stuen finder I brændeovnen, som ikke kun sender varme gennem sommerhuset, men også skaber en hyggelig atmosfære.

Hvis I har børnene med på ferien, har dette hjem også en vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan få rent tøj, når der sker uheld.

Stor terrasse og udendørs wellness-oase

Den store terrasse skaber de ideelle omgivelser for at nyde ferien udendørs – her kan I slappe af, lege eller stresse helt af i wellness-oasen. Efter en aktiv feriedag kan I tilberede jeres aftensmad på gasgrillen og afslutte dagen under åben stjernehimmel i det udendørs spa, og i den udendørs sauna kan I virkelig komme væk fra hverdagens stress.

Hele vejen rundt om feriehuset er der en halvanden meter bred terrasse, og der er endda træterrasse fra sommerhuset til annekset.

Bork Havn ved Ringkøbing Fjord

Et sommerhus i Bork Havn er det helt rigtige for surfere og naturelskere. Uanset om I nyder vandsport i form af surfing, kitesurfing, kajak, SUP og mere, eller lange gåture ture langs fjorden, er den friske luft godt for sjælen. Men også den lille havn med sin hyggelige stemning giver en følelse af, at tiden står stille, da her er så roligt.

På få minutter kan I nå til butikker, hyggelige caféer og restauranter. Især børnefamilier vil føle sig godt tilpas i dette børnevenlige miljø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35189

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus. Schöner Strand. Immer wieder gerne.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Es hat an nichts gefehlt. Besonders toll ist, dass von allen drei Schlafräumen ein kleines Badezimmer abgeht. Auch das Grundstück ist sehr schön, groß, mit viel Rasen und eingezäunt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir durften 1 Woche in diesen wunderschönen Ferienhaus verbringen. Das Haus hat wirklich alles was man braucht und sich wünscht. Das Haus liegt in einer sehr schönen Gegend und ist sehr ruhig. Auch für Hunde ist das Haus sehr zu empfehlen, da das gesamte Grundstück eingezäunt ist.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:132 / 1.320
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Bordtennis, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...