Hjemligt sommerhus med brændeovn og dejlig græsplæne

3
icon
icon
icon

Rylevænget 12, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35269
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af en hyggelig sommerhusvej ligger dette hjemlige sommerhus en smule tilbagetrukket, så I kan holde en dejlig ferie i rolige omgivelser. Her kan op til seks feriegæster holde ferie i skønne omgivelser ved Bork Havn og tilbringe mange timer på terrassen eller i haven.

Dejligt klassisk sommerhus med nyere køkken

Velkommen på Rylevænget 12 I Bork Havn. Her kan seks feriegæster holde en skøn ferie sammen. Sommerhuset er i klassisk sommerhusstil, som indbyder til ægte hygge med familie og venner. Indretningen er gennemtænkt med opholdsrum i den ene ende med adgang til terrassen og soveafdeling i den anden. Når I træder ind i sommerhuset, bliver I mødt af de tre soveværelser og badeværelse med gulvvarme. De tre værelser er indrettet med en dobbeltseng og fire enkeltsenge,

Går I længere ind kommer I til den store stue med integreret køkken.  Her vil hele flokken kunne tilbringe mange skønne timer sammen. I det nyere køkken fra 2023 kan I tilberede lækre retter med lokale råvarer, mens børnene tegner eller spiller spil omkring køkkenbordet. Senere på aftenen kan I rykke over i sofaen til filmhygge med snacks. På de koldere dage kan I tænde op i brændeovnen og drikke varm kakao med flødeskum. Udover brændeovnen kan I varme sommerhuset op med den energibesparende varmepumpe.

Leg i haven og grill på terrassen

Når I går ud af terrassedøren i nord, står I på den skønne træterrasse, hvorfra der er blik udover den skønne have og fuglene kvidrer i baggrunden. På terrassen venter havemøbler og liggestole på jer, og her kan I nyde frokosten med grillede pølser fra grillen – her kan I også sidde i skygge og læ under halvtaget, mens programmet for dagen planlægges.

Udover den skønne terrasse, indbyder græsplænen til mange timers sjov for børn og voksne. Her kan I hygge jer med boldspil, kongespil eller måske stigegolf? Går I rundt i haven, vil I rundt om feriehuset også finde mange skønne hyggekroge mellem træer og buske.

Børnevenligt område nær hyggeligt havnemiljø for vandhunde

Bork Havn er et børnevenligt område, hvor man nemt kan udforske omgivelserne til fods eller på cykel. I den lille gågade ved havnen kan man købe en lækker is, og på stranden kan man hoppe i vandet og blive kølet ned.

For vandhunde er der et godt udvalg af vandsport, hvad enten det er surfing, kitesurfing, paddleboard eller kajakroning, så er der helt sikkert noget for enhver smag.

Vesterhavet ligger kun en kort køretur væk og det samme med den hyggelige by, Nørre Nebel, hvor I finder gode indkøbsmuligheder, pizzeria, slagter og aktivitetscenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35269

DE
D.
sagde , Deutschland

Zwar älteres aber liebevoll gepflegtes und top modernisiertes Haus mit dem Flair eines echten Urlaubsdomizils.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.113
Renoveret / Byggeår:2023 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...