Lyst feriehus til 4 personer nær Bork Havn

4
icon
icon
icon
icon

Vester Fælled 37, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35353
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Vester Fælled 37 i Bork! Dette charmerende 74 kvadratmeter sommerhus fra 1977, nyligt renoveret i 2020, tilbyder jer den perfekte ramme til fire personer, hvor I kan nyde roen og skønheden ved vestkysten. 

Familievenligt Sommerhus: Hygge og Komfort i 2 Etager

I dette to-etagers sommerhus finder I en rummelig stue, der inviterer til hygge og samvær. Med store vinduer og dejligt lysindfald er det det ideelle sted at tilbringe tid sammen som familie. Om vinteren kan I samles omkring brændeovnen og nyde varmen, mens I om sommeren kan åbne dørene ud til den friske luft. Huset er desuden udstyret med en energibesparende varmepumpe, der både holder temperaturen behagelig og bidrager til en miljøvenlig ferieoplevelse.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvilket gør det nemt at følge med i familiens aktiviteter, selv mens du laver mad. Udstyret med moderne faciliteter såsom en opvaskemaskine, gør køkkenet det let at holde orden og gøre klar til måltiderne.

På badeværelset, der er udstyret med behagelig gulvvarme, finder du også en praktisk vaskemaskine, der gør det nemt at holde feriebeklædningen frisk og ren.

Huset har to hyggelige soveværelser på første sal. Det ene rummer en dobbeltseng, mens det andet er ideelt til børnene med to enkeltsenge. Dette giver plads til hele familien og sikrer en god nats søvn efter en dag fuld af aktiviteter.

Hyggelige stunder under åben himmel

Dette charmerende sommerhus er beliggende på en rummelig plænegrund på hele 452 kvadratmeter, perfekt til udendørs leg og aktiviteter. Haven indbyder til sjov og spil under åben himmel og giver jer masser af plads til at udfolde jer.

Omgivet af flere terrasser, delvist overdækkede og afskærmede, kan I nyde hyggelige stunder og samvær udendørs. Uanset om I foretrækker sol eller skygge, er der altid et passende sted at slappe af og nyde det gode vejr. Terrasserne er fuldt udstyret med alt. Fra havemøbler til solvogne, parasoller og en grill, er alt til rådighed for jer for at skabe den perfekte feriestemning under åben himmel.

Aktiviteter ved Bork Havn: Surfing, Vikingekultur og Natur

Området omkring dette charmerende sommerhus er fyldt med muligheder for udendørs aktiviteter og naturskønne oplevelser. Med kun 200 meter til havet og 500 meter til nærmeste indkøbsmuligheder er beliggenheden ideel.

Ved Bork Havn kan du dyrke surfing, da området er afmærket som surf-strand. Især inderst i bugten ved Bork Havn er vandet lavt og perfekt til kitesurfing.  Tæt på ligger den populære Bork Vikingehavn, hvor du kan opleve ægte vikingekultur. Her kan både voksne og børn se og prøve forskellige aktiviteter og få et indblik i vikingernes liv.

Ved siden af de spændende aktiviteter ved Bork Havn og Bork Vikingehavn, kan I også udforske det omkringliggende landskab. Gå på opdagelse i de nærliggende skove eller tag på cykeltur langs de idylliske stier.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 452
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...