Hyggeligt sommerhus tæt på havet

3
icon
icon
icon

Horsfold 126, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35368
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Sommerhuset på Horsfold 126 byder jer velkommen til en afslappende ferie på 66 kvadratmeter. Opført i 2005, står dette hyggelige træsommerhus pænt og indbydende. Her kan I slappe af foran brændeovnen eller gå ned langs Bork Havn og nyde den friske havluft.

Komfortabel og hjemlig indretning

Indendørs byder dette sommerhus på en behagelig atmosfære og praktiske faciliteter, der gør jeres ophold komfortabelt. Det rummelige køkken giver mulighed for fælles madlavning, mens man samtidig kan nyde udsigten over spisebordet og stuen, der inviterer til hygge og afslapning. Med en opvaskemaskine til rådighed er rengøringen enkel og hurtig.

Stuen er et ideelt samlingspunkt med sin store hjørnesofa og brændeovn, perfekt til at nyde morgenkaffen og slappe af. De store vinduer i stuen giver masser af naturligt lys, der skaber en behagelig atmosfære.

Huset har to komfortable soveværelser, det ene med en dobbeltseng på 140×200 og det andet med to enkeltsenge på 90×200. Derudover er der en hyggelig alkove i forlængelse af stuen, udstyret med endnu en dobbeltseng på 140×200, hvilket gør stedet perfekt til en familie- eller vennetur.

Badeværelset i sommerhuset byder på gulvvarme, hvilket giver ekstra komfort, især på kølige dage. Der er også en vaskemaskine til rådighed, så man kan holde styr på vasketøjet under hele opholdet, hvilket gør ferien mere bekvem og problemfri.

Afslapning og ferieaktiviteter

Direkte fra stuen kan man træde ud på den afskærmede og overdækkede terrasse, der giver en behagelig plads til afslapning og udendørs måltider. Yderligere er der flere terrasser omkring huset, der giver mulighed for at vælge den perfekte spot i solen til at nyde en kop kaffe.

Terrasserne er fuldt udstyret med alt det nødvendige til udendørs liv, herunder havemøbler til afslapning, en grill til hyggelige grillaftener, solvogne til solbadning og en parasol for at skabe skygge på varme dage.

Sommerhuset ligger på en 688 kvadratmeter plænegrund, der giver rig mulighed for forskellige udendørs aktiviteter og boldspil for både børn og voksne. Uanset om man foretrækker en aktiv dag i solen eller bare ønsker at slappe af og nyde naturen, er der plads til det hele på dette skønne udendørsområde.

Surfing, kreativitet og naturoplevelser

Udendørseventyr venter jer med kun 550 meter til havet og 600 meter til indkøbsmuligheder. Bork Havn er et paradis for surfere med optimale forhold til både kitesurfing og windsurfing. Bork Vikingehavn, tæt på sommerhuset, giver jer mulighed for at dykke ned i ægte vikingekultur. Oplev vikingeskibe og deltag i kreative aktiviteter. Der er noget for enhver smag og alder, og aktiviteterne varierer året rundt, så der er altid noget nyt at opleve.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:66 / 688
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...