Hyggeligt feriehus med sin helt egen charme – 2 hunde

3
icon
icon
icon

Gederamsevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40676
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Et unikt stenhus med græs på taget, der i sin tid er blevet bygget af frivillige. De skæve vægge, vinkler og rustikke gulve giver feriehusets sin helt egen charme og atmosfære. Med plads til 6 personer egner feriehusets sig både til familieferien eller en romantisk ferie for 2. Her er jeres hunde også hjertelig velkommen!

Hyggeligt feriehus med rustikke detaljer og brændeovn

På Gederamsevej 6 ved Henne Strand finder I dette sommerhus ikke langt fra Vesterhavet. Et hyggeligt feriehus på 89m2, hvor der er plads til familielivet og hyggeligt samvær! Midtpunktet er den hyggelige stue, hvor den skønne pejs spreder varme og glæde. Her er der plads til afslapning, hyggelige spilleaftner og meget mere! Herfra er der også åbent op til køkkenet og en energibesparende varmepumpe.

I feriehuset finder I 3 soveværelser, det ene er udstyret med to enkeltsenge og to med dobbeltseng, 140×200. Fra det største soveværelse har direkte adgang til feriehusets gæstetoilet. Både gæstetoilet og badeværelse er renoveret i 2024 og udstyret med gulvvarme.

Fine terrasser og skønne grillaftner

Rundt om feriehuset er der 3 skønne terrasser. Her kan I altid uanset vindretningen finde et roligt hjørne, og høre Vesterhavets brusene samt nyde den skønne udsigt. Havemøbler, solsenge og en parasol står til rådighed. Her kan I læse en god bog, drikke morgenkaffe og til aften grille god mad. Her er nemlig en gasgrill!

Dejlige Henne og kun 500 meter til stranden

Fra jeres ferieadresse er der ikke langt til Vesterhavet og stranden – der er blot 500 meter, så I vil hurtigt kunne nå frem, når I trænger til en frisk dukkert på de varme og solrige feriedage. Ved Vesterhavet kan I også gå lange ture langs stranden – det er ren terapi for sjælen.

Når I holder ferie i Henne Strand er der masser af skøn natur, I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet tage til den nærliggende Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten kan gå eller cykle gennem plantagen og opleve den smukke natur tæt på.

Når I skal handle ind på jeres ferie i Henne Strand, kan I gøre det hos byens supermarked og specialbutikker. I kan også besøge nogle af byens hyggelige spisesteder og dermed slippe for selv at stå for madlavningen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.990
Byggeår:1975

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, stengulv i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...