Hyggeligt sommerhus med panoramaudsigt, sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 35, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40702
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er et sommerhus, som er lige noget for jer, der ønsker hyggelige ferieminder i Henne. Sommerhuset har ferieadressen Gejlbjergvej 35 og har plads til 6 personer. Hvis I har lyst til lidt ekstra wellness, så har sommerhuset både en spa og en sauna. Hvis børnene er med på ferie, vil de helt sikkert få glæde af sandkassen og gyngen, der er placeret i haven. En bonus ved sommerhuset er den fantastiske panoramaudsigt, som kan ses fra en klittop ved siden af feriehuset.  

Familiehygge foran brændeovnen

Træd inden for i dette hyggelige sommerhus, hvor de lyse omgivelser og ferieatmosfæren byder jer velkommen. Køkkenet og stuen er i åben forbindelse, så I kan nyde hinandens samvær, uanset om én laver mad, og en anden slænger sig i sofaen. Om aftenen kan hele familien samles foran fladskærms-tv’et, hvor brændeovnen øger hyggen til næste niveau.  
 
Sommerhuset har hele 2 badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Hvis I er 2 familier, som holder ferie sammen, så kan hver familie have deres eget badeværelse. 

Ekstra wellness med spa og sauna

I sommerhusets store badeværelse finder I også en spa og en sauna, hvor I rigtigt kan mærke følelsen af ferie. Denne ekstra wellness vil helt sikkert lade jeres batterier op, så I kan være klar til en ny dag.
 
På sommerhusets terrasse kan I hive grillen frem og tilberede et lækkert måltid under blå himmel. Eller læn jer tilbage i diverse havemøbler eller liggestolene og nyd vejret. Terrassen befinder sig ved 3 af sommerhusets 4 sider, så I kan helt sikkert finde en solspot, når solen er fremme. Herfra kan I holde øje med børnene, som kan lege i sandkassen.

800 meter til stranden og panoramaudsigt

Sommerhuset på Gejlbjergvej 35 har en dejlig beliggenhed med kun 800 meter til stranden. Det kræver derfor kun en kort gåtur, og så er I nærmest allerede på vej ud i de blå bølger. Desuden har sommerhuset også en helt fantastisk panoramaudsigt, som kan ses fra den klittop, som feriehusets trapper fører op til.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40702

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön gelegen direkt an einer großen Düne. Wir hatten jeden Tag Besuch von einem Fuchs bei uns beim Haus, das war schon sehr außergewöhnlich und für uns alle ein tolles Erlebnis.
Das Haus war gemütlich, sauber und schön eingerichtet. Wir haben uns für die Zeit unseres Urlaubs dort sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war super eingerichtet und in einem sehr guten Zustand. Wir sind jeden Abend gerne "nach Hause" gekommen. Die Lage ist zwar am Ortsrand und etwas weiter von den Läden weg, dafür hat man wirklich seine Ruhe. Kein Lärm, kein Straßenverkehr…. Sehr idyllisch!

Es hat ein Dosenöffner in der Küche gefehlt, der dann aber schnell nachgeliefert wurde, als wir darum gebeten haben.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med hygge og plads både inde og ude. Flere terasser så man kan finde både sol og skygge.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 1.448
Renoveret / Byggeår:2015 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...