Dejligt sommerhus med spa og sauna på rolig beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 16, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40703
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Gejlbjergvej 16 i Henne Strand står dette dejlige sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – det ideelle sommerhus til parret eller den lille familie. I det firestjernede sommerhus kan I holde en afslappende ferie i sommerhusets spa og sauna. Sommerhuset ligger på en rolig beliggenhed, og I kan hurtigt nå til det skønne Vesterhav, der ligger kun 800 meter væk.

Hyggelig indretning med spa, sauna og brændeovn

I sommerhuset på Gejlbjergvej 16 i Henne Strand er der lagt op til en hyggelig ferie for 4 personer. Sommerhuset har nemlig en hyggelig indretning, hvor I uden tvivl vil føle jer hjemme, allerede når I træder indenfor.

Sommerhuset byder på flere højdepunkter. Det første er selvfølgelig den skønne spa, som ligger i forbindelse med sommerhusets badeværelse. Her er der skydedøre, der kan åbnes, så spaen også kan føles som en udespa.

Et andet højdepunkt i feriehuset er den infrarøde sauna. Efter en tur i spaen, ved Vesterhavet eller efter en lang gåtur er der intet som at sætte sig ind i den varme sauna. Her er der virkelig masser af afslapning at opleve.

Sommerhuset er 90 kvadratmeter stort, og her finder I 3 soveværelser og 1 badeværelse – på det største soveværelse er der elevationssenge. Desuden er der et stort alrum, der forener køkken, stue og spiseplads, hvor I har mange dejlige feriestunder i vente – I kan blandt andet se jeres yndlingsfilm og -serier via sommerhusets Chromecast. Her sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Stor grund på rolig beliggenhed

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 5.500 kvadratmeter stor, og her er der altså masser af plads, I kan boltre jer på under jeres ferie i Henne Strand. Desuden er det også en rolig beliggenhed, hvor I kan nyde masser af ro på ferien.

Til sommerhuset er der en skøn terrasse, hvor I har havemøbler til rådighed. Dermed vil I kunne sætte jer godt til rette på en god plads i solen og virkelig få slappet af. Derudover er der også en gasgrill til rådighed på terrassen, så I kan afslutte de dejlige feriedage med en lækker grillmiddag.

Kun 800 meter til det skønne Vesterhav

Fra sommerhuset på Gejlbjergvej 16 i Henne Strand har I ikke langt til stranden og det skønne Vesterhav. Nærmere bestemt har I blot 800 meter, før I står på de smukke, brede sandstrande, der fortsætter, så langt øjet rækker. På de varme sommerdage er der intet som en frisk dukkert i havet, og selv på de dage, hvor vinden er til den friske side, er det fantastisk med en gåtur langs vandet.

Udover Vesterhavet har I også andre skønne naturoplevelser i vente, når I holder ferie i Henne Strand. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor der er skønne gå- og cykelstier, som I kan opleve naturen ad.

Når I skal have købt ind til morgenbordet eller til aftenens grillmiddag, har I forskellige muligheder i Henne Strand. Her finder I nemlig både et supermarked og flere specialbutikker, I kan handle hos. I kan også slippe for selv at stå for madlavningen og i stedet besøge et af byens skønne spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 5.516
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...