Dejligt sommerhus med spa og sauna på rolig beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 16, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40703
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Gejlbjergvej 16 i Henne Strand står dette dejlige sommerhus klar til en ferie for op til 4 personer – det ideelle sommerhus til parret eller den lille familie. I det dejlige sommerhus kan I holde en afslappende ferie i sommerhusets spa og sauna. Sommerhuset ligger på en rolig beliggenhed, og I kan hurtigt nå til det skønne Vesterhav, der ligger kun 800 meter væk.

Hyggelig indretning med spa, sauna og brændeovn

I sommerhuset på Gejlbjergvej 16 i Henne Strand er der lagt op til en hyggelig ferie for 4 personer. Sommerhuset har nemlig en hyggelig indretning, hvor I uden tvivl vil føle jer hjemme, allerede når I træder indenfor.

Sommerhuset byder på flere højdepunkter. Det første er selvfølgelig den skønne spa, som ligger i forbindelse med sommerhusets badeværelse. Her er der skydedøre, der kan åbnes, så spaen også kan føles som en udespa.

Et andet højdepunkt i feriehuset er den infrarøde sauna. Efter en tur i spaen, ved Vesterhavet eller efter en lang gåtur er der intet som at sætte sig ind i den varme sauna. Her er der virkelig masser af afslapning at opleve.

Sommerhuset er 90 kvadratmeter stort, og her finder I 3 soveværelser og 1 badeværelse – på det største soveværelse er der elevationssenge. Desuden er der et stort alrum, der forener køkken, stue og spiseplads, hvor I har mange dejlige feriestunder i vente – I kan blandt andet se jeres yndlingsfilm og -serier via sommerhusets Chromecast. Her sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning.

Stor grund på rolig beliggenhed

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 5.500 kvadratmeter stor, og her er der altså masser af plads, I kan boltre jer på under jeres ferie i Henne Strand. Desuden er det også en rolig beliggenhed, hvor I kan nyde masser af ro på ferien.

Til sommerhuset er der en skøn terrasse, hvor I har havemøbler til rådighed. Dermed vil I kunne sætte jer godt til rette på en god plads i solen og virkelig få slappet af. Derudover er der også en gasgrill til rådighed på terrassen, så I kan afslutte de dejlige feriedage med en lækker grillmiddag.

Kun 800 meter til det skønne Vesterhav

Fra sommerhuset på Gejlbjergvej 16 i Henne Strand har I ikke langt til stranden og det skønne Vesterhav. Nærmere bestemt har I blot 800 meter, før I står på de smukke, brede sandstrande, der fortsætter, så langt øjet rækker. På de varme sommerdage er der intet som en frisk dukkert i havet og selv på de dage, hvor vinden er til den friske side, er det fantastisk med en gåtur langs vandet.

Udover Vesterhavet har I også andre skønne naturoplevelser i vente, når I holder ferie i Henne Strand. I kan blandt andet besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor der er skønne gå- og cykelstier, som I kan opleve naturen ad.

Når I skal have købt ind til morgenbordet eller til aftenens grillmiddag, har I forskellige muligheder i Henne Strand. Her finder I nemlig både et supermarked og flere specialbutikker, I kan handle hos. I kan også slippe for selv at stå for madlavningen og i stedet besøge et af byens skønne spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40703

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, sehr gemütliches Ferienhaus in einer schönen Umgebung eingebettet in die wunderbare Natur. Viele tolle Terrassen, so dass man zu jeder Tageszeit auswählen kann, wo man es sich gemütlich machen möchte. Die Inneneinrichtung ist sehr liebevoll. Das Bad mit Whirlpool und dem ganz zu öffnenden Fenster ist ein echter Pluspunkt.Auch das es wirklich sehr viel Stauraum gibt.
In der Küche findet man alles, was man braucht. Es macht Spaß dort zu kochen und man kann beinahe das Gefühl haben draussen zu kochen, wenn man die Haustür und die Fenster offen hat.
Das Elternschlafzimmer war sehr schön, tolles Bett, viel Stauraum und auch hier die ganz zu öffnende Tür.
Zu empfehlen für 3 – 4 Personen.
Wir waren als Paar dort und hatter unsere Räder dabei, was uns sehr gut ermöglichte, schnell ins Dorf oder zum Henne Mölla zu kommen.
Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach ein Traum. Die Lage sowie die Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Ich hoffe wir können nächstes Jahr wieder dieses Haus buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön, weil durch die Lage in den Dünen nicht einsehbar, auf großer Fläche gelegen. Sinnvoll und für unsere Ansprüche ausreichende Einrichtung. Offensichtlich sehr gut wärmeisoliert. Entspannung pur. Bestes Sommerhaus, das wir in vielen Jahren je hatten. Hoffen auf ein Wiedersehen im nächsten Jahr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 5.516
Renoveret / Byggeår:2018 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...