Henrivende sommerhus til 8 personer med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 68, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40710
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til sommerhuset på adressen Gejlbjergvej 68 i Henne Strand, som huser plads til 8 personer. Dette henrivende sommerhus er ideelt, hvis I er 2 familier, som ønsker at holde ferie sammen. Sommerhuset har desuden både spa og sauna, som indbyder til lidt ekstra velvære. I haven finder I også gynge og sandkasse til familiens små.

Sommerhus der emmer af feriehygge

Feriehyggen starter allerede, så snart I træder indenfor. Dette sommerhus emmer nemlig af rolige omgivelser, hvor I ikke skal tænke på andet end at nyde hinandens samvær. Foran brændeovnen kan I se en film på fladskærms-tv’et eller måske spille et brætspil. Køkkenet ligger i forlængelse, så I kan være sammen, uanset om I hygger i sofaen eller tilbereder maden.

2 badeværelser med gulvvarme

Sommerhuset har hele 2 badeværelser, og de er begge med gulvvarme. Så hvis I er 2 familier, som deler sommerhuset, kan hver familie have sit eget badeværelse. Samtidig undgår I også den værste kø og ikke mindst de kolde fødder på grund af gulvvarmen.

Ekstra velvære med sauna og spa

Hvis I trænger til at få ladt jeres batterier op eller træde tilbage fra hverdagens mange rutiner, så kan dette foregå i sommerhusets sauna og/eller spa. Det sætter lige prikken over i’et på ferien, og I vil med sikkerhed nyde godt af det ekstra velvære.

Dejligt terrasseområde og 800 meter til stranden

Med dette sommerhus får I også en dejlig beliggenhed, hvor I kun har 800 meter til stranden. Det kræver derfor kun en lille gåtur, og så er vandhundene allerede hoppet i vandet. Og hvis I har fået nok af stranden, så kan I også nyde solen på terrassen. Her finder I både liggestole, havemøbler og en grill. Terrassen er også delvist overdækket, hvis I trænger til lidt skygge.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40710

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et af de bedre hus vi har været i.
Der manglede ikke noget i køkkenet af div. udstyr.
Det gælder hele huset.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gut eingerichtetes Ferienhaus. Durch die etwas tiefere Lage ist es sehr windgeschützt. Die Küche ist sehr gut ausgestattet. Wir waren jetzt schon zum 2ten Mal da.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet und komfortabel. Ich würde es wieder mieten

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 1.510
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...