Hyggeligt og klassisk feriehus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Gejlbjergvej 26, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40811
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette hyggelige træhus på Gejlbjergvej 26 er der dømt ægte sommerhushygge. Her bor I i udkanten af Henne Strand ud til et smukt lyngbeklædt naturområde, og det klassiske hus med sauna og brændeovn udstråler charme og helt enkel ferie i fredelige omgivelser.

Charmerende sommerhus med sauna og brændeovn

Trævægge, trælofter, masser af fine detaljer – dette hus emmer af charme og sætter rammerne for en helt enkel og afslappende ferie langt væk fra den travle hverdag.

Den hyggelige spise- og opholdsstue med integreret køkken fungerer som husets hjerte og bliver udgangspunkt for masser af skønne ferieminder med sene aftener på sofaen, hjemmelavede feriemåltider og underholdende kortspil foran den knitrende brændeovn.

På badeværelset står saunaen klar til at tage hånd om jer, og efter en lang dag ude i den friske luft findes der intet bedre end at koble af i varmen, inden det er sengetid. I de kolde vintermåneder er saunaen også et klart plus.

Jeres el-bil kan I lade op ved hjælp af sommerhusets CEE kombistik (kraftstik) –  eget ladekabel medbringes.

Fredelig beliggenhed og godt udgangspunkt til udflugter

Den åbne og afskærmede terrasse er møbleret og klar, så I kan nyde det gode vejr, og til de lune aftener står grillen parat. Huset er omgivet af lyngbeklædt hede, og her får I masser af fred og ro til at slappe af helt uforstyrret.

Har I brug for afveksling fra de afslappende dage på terrassen, er der heller ikke langt til hverken stranden eller feriebyen. Hop på cyklen, i bilen eller tag turen på gåben ind til Henne Strands hyggelige bymidte, hvor der både kan shoppes og spises god mad, og fortsæt turen ned til den brede sandstrand for at få en ekstra fantastisk naturoplevelse. Stranden ligger kun 800 meter fra sommerhusadressen.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40811

DE
D.
sagde , Deutschland

Eshandelt sich um ein älteres aber gutes und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Esist ein altes Haus ,aber verhältnismäßig gut gepflegt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2024 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...