I dette hyggelige træhus på Gejlbjergvej 26 er der dømt ægte sommerhushygge. Her bor I i udkanten af Henne Strand ud til et smukt lyngbeklædt naturområde, og det klassiske hus med sauna og brændeovn udstråler charme og helt enkel ferie i fredelige omgivelser.

Charmerende sommerhus med sauna og brændeovn

Trævægge, trælofter, masser af fine detaljer – dette hus emmer af charme og sætter rammerne for en helt enkel og afslappende ferie langt væk fra den travle hverdag.

Den hyggelige spise- og opholdsstue med integreret køkken fungerer som husets hjerte og bliver udgangspunkt for masser af skønne ferieminder med sene aftener på sofaen, hjemmelavede feriemåltider og underholdende kortspil foran den knitrende brændeovn.

På badeværelset står saunaen klar til at tage hånd om jer, og efter en lang dag ude i den friske luft findes der intet bedre end at koble af i varmen, inden det er sengetid. I de kolde vintermåneder er saunaen også et klart plus.

Fredelig beliggenhed og godt udgangspunkt til udflugter

Den åbne og afskærmede terrasse er møbleret og klar, så I kan nyde det gode vejr, og til de lune aftener står grillen parat. Huset er omgivet af lyngbeklædt hede, og her får I masser af fred og ro til at slappe af helt uforstyrret.

Har I brug for afveksling fra de afslappende dage på terrassen, er der heller ikke langt til hverken stranden eller feriebyen. Hop på cyklen, i bilen eller tag turen på gåben ind til Henne Strands hyggelige bymidte, hvor der både kan shoppes og spises god mad, og fortsæt turen ned til den brede sandstrand for at få en ekstra fantastisk naturoplevelse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...