Sommerhus med brændeovn centralt i Henne, kun 700m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Frytlevej 2, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40861
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Frytlevej 2 i den skønne by Henne Strand ligger dette sommerhus med plads til 6 personer. Her er rammerne sat for en dejlig ferie, da der kun er 700 meter til Vesterhavet og 200 meter til den lokale bager.

Dejligt sommerhus med alt I behøver til en skøn ferie

Feriehuset rummer 4 soverum med plads til 6. Der er to badeværelser med gulvvarme i huset og både vaskemaskine og tørretumbler.

Fra entreen, hvor I kommer ind i huset, kan I gå ud i køkkenalrummet og videre ind i stuen. Her er der plads til gode stunder med dem, du holder af. Brændeovnen giver varme og hyggelig stemning, mens I tager et spil kort. I behøves ikke spille om opvasken, for den klarer husets opvaskemaskine.

Sommerhuset har hele 3 fladskærms-tv, så der bliver ikke kamp om hvilket kanal, der skal vises. Ferieboligen er også udstyret med en moderne varmepumpe, der både kan opvarme og køle huset til den rette temperatur.

Stor grund med plads til afslapning og hygge

Den store plænegrund har store fyrtræer, der omkranser det meste af grunden, så der er god mulighed for at finde læ. De store træer afskærmer også delvist fra Hennes hovedgade, der går forbi grunden.

Terrassen befinder sig ved et indhak, hvor I kan sidde afskærmet. Det er også muligt at finde en overdækket plads. Her kan I benytte jer af husets grill, havemøbler, parasol og solvogne. 

Central placering tæt på det hele

Feriehuset på Frytlevej 2 ligger ikke langt fra midten af Henne Stand by. Blot 300 meter derfra finder I indkøbsmuligheder og lige i nærheden er der også et væld af restauranter og iscaféer.

I den anden ende af byen ligger den flotte strand, kun 700 meter fra adressen. På de varme dage kan I her bygge sandslotte, tage en dukkert eller sole jer til lyden af bølgebrus.

Området er også perfekt til gode gåture i naturen. Her er der mange vandreruter og byen ligger ikke langt fra naturskønne steder som Blåbjerg Plantage og Filsø.

HUSET UDLEJES IKKE TIL UNGDOMSGRUPPER

Det siger vores gæster om sommerhuset 40861

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und hat alles was man für einen schönen Urlaub braucht. Es hat eine super Lage, da alles (Servicebüro,Bäcker,Supermarkt,Srand,Bad,Minigolf) gut zu Fuß erreichbar ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit seinen 4 Schlafzimmern, grossem Wohnraum mit
gutem Ofen
Und sehr gut dimensionierter Küche toll ausgestattet.
Alles ist gut sortiert und 6- 8 Personen haben eine sehr schöne
Auszeit.Gerne kommen wir wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein großes, helles Ferienhaus mit einer vollständigen, praktischen Ausstattung vorgefunden.
In dieser Woche konnten wir uns gut

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 1.353
Renoveret / Byggeår:2010 / 1961

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...