Velindrettet feriehus med spa og sauna i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 8E, Ho

- Sommerhusnr.: 61977
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Ho, på en smuk og fredfyldt naturgrund, står dette skønne feriehus og venter på jer. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et lyst og indbydende hus, der både er udstyret med Smart TV, brændeovn, spabad og sauna!

Rummeligt og moderne fra top til tå

Hvidmalede trævægge og høje trælofter, lyse gulve og masser af store vinduespartier. På Juulsvej 8 E er der lagt stor vægt på rummeligheden, og de 95 velindrettede kvadratmeter kommer til at virke endnu større med de mange lyse elementer.

Den moderne indretning gør sig gældende i hele huset, og selv på badeværelset er der sørget for det nyeste nye – her står en lækker sauna og et dejligt spabad klar til at gøre ferien endnu mere afslappende og forfriskende.

Huset til 6 personer rummer tre fine soveværelser, det ene sågar med eget fjernsyn. Rent praktisk er huset også godt udstyret til familieferien, og opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for at aflaste jer fra de huslige pligter.

Uforstyrret beliggenhed omgivet af smuk natur

Ferieområdet i Ho er fyldt med smuk natur, og grunden på Juulsvej er ingen undtagelse. Her bor I helt uforstyrret for enden af en blind grusvej, på en stor og velholdt grund, der er godt afskærmet af skovens høje træer.

På den åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar fra start til at give jer nogle afslappende dage udenfor i de flotte omgivelser, og på de lune sommeraftener kan I runde af med at tænde op i grillen og nyde et godt glas rødvin, mens aftensolen går ned bag træerne.

Selv om I bor roligt og fredeligt, har I også et godt udgangspunkt for udflugter og oplevelser. Både Blåvand by og den rene badestrand ligger kun en køretur væk, og der ligger også en fiskesø og en golfbane tæt på feriehjemmet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61977

D.
sagde , Kolding

Et dejligt feriehus perfekt til en lille familie vi nyd 7 dage
I detRigtig ferie hus omgivelser med dyr liv vi så mange rådyr
I have af huset men os nå vi kørte ind til blåvand

D.
sagde , Danmark

Deligt feriehus med god indretning i et stikke og naturskønt område.

D.
sagde , Danmark

Rigtig hyggeligt feriehus. Vi var meget tilfredse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.031
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...