Aktivitets-sommerhus til 10 personer på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

C.H. Schramms Vej 10, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84003
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder i efter et sommerhus til 10 personer, som er bygget i 2022, og emmer af varme til mange timers hyggeligt samvær? Så tag et nærmere kig på dette sommerhus på C.H. Schramms Vej 10 på Rømø. Feriehuset med aktivitetsrum er beliggende på Rømø, kun 200m fra Vadehavet og inviterer jer til jeres kommende ferie. Jeres 2 hunde er ligeledes velkommen.

Hyggelig stue med brændeovn

Er I på ferie med 10 personer inviterer køkkenet jer til fælles madlavning, og opvaskemaskinen tager sig af det praktiske arbejde efterfølgende. Hermed får i tid til samvær med familien, og den hyggelige stue danner den perfekte ramme hertil. Spil nogle brætspil omkring bordet, eller hyg jer med en afslappende filmaften, mens brændeovnen omfavner jer med sin varme. Ved behov kan I tænde for den energibesparende varmepumpe.

Highlight af denne feriebolig er blandt andet aktivitetsrummet, hvor I kan spille billard. Dette byder mange hyggelige timer for både børn og voksne.

De 4 soveværelser med dobbelt- og enkeltsenge samt hemsen med 4 madrasser danner rammen for en god nattesøvn, så I med fornyet energi kan starte dagens aktiviteter.

Ingen lang kø om morgenen til badeværelset, for dem er der 2 af i sommerhuset, og trænger I til ekstra afslapning om aftenen, kan I benytte feriehusets egen sauna.

Vaskemaskine og tørretumbler sørger for rene håndklæder.

Kun 200m til Vadehavet

I kan nyde tiden på den ca. 2300m² store naturgrund og læse en god bog, drikke en friskbrygget kop kaffe eller tage en lur på solvognen. Også de lune sommeraftener kan I tilbringe udenfor, hvor I kan indtage aftensmaden udenfor med et koldt glas vin under den overdækkede terrasse.

Med kun 200m til Vadehavet, kan I altid gå en tur og dyppe tæerne i vandet, mærke sandet mellem tæerne eller samle muslinger.

(Der er 5000 meter til nærmeste badestrand på Lakolk.)

Rømø er kendt for at byde på et alsidigt program, om det handler om UNESCO’s verdensarv og museer, guidede ture i historiske byer, lange vandre- og cykelture eller dragefestivalen, så finder I lige netop det, I ønsker i jeres ferie.

En tur til den tyske ø Sylt kan I tage med færgen, hvilket er et hit hos børnene.

Ved dette sommerhus er der mulighed for opladning af elbilen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 84003

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Haus. Ein Haus zum Erholen und wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

In Dänemark nennt man es "Hygge"..so empfand ich unseren Aufenthalt im Haus. Das Haus ist sehr geschmackvoll und zweckmäßig eingerichtet. Es hat an nichts gemangelt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut geräumig, hat eine klare Aufteilung, war für 7 Erwachsene und 2 Kinder comfortabel. Betten sind gut, mit Schoner und Topper. Von der Ausstattung her, war alles vorhanden. Sauberkeit top.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:133 / 2.354
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...