Feriehus til 6 personer med sauna og spa på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Kromosevej 19, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84015
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig rolig og fredelig grund på Rømø, øen der er kendt for sine verdensklasse strande, ligger dette hyggelige og klassiske feriehus på Kromose 19. Kromose er et hyggeligt område at holde ferie i, hvor man kan koble helt fra og glemme alt om en hektisk hverdag med både spa og sauna i sommerhuset. Her er plads til 6 personer.

Afslapning i feriehus med sauna og spa

Drømmer I om at komme ned i gear og få slappet helt af med lange gåture langs vandet eller i Rømøs varierende natur? Så er en ferie i dette feriehus, som skabt for jer. Sommerhuset er opført i 2005, og er smukt og hyggeligt indrettet med moderne inventar og mange lysindfald. Her er for alvor lagt op til idyllisk feriehusstemning. Lad brændeovnen knitre, imens der hygges med brætspil. Eller lav din egen wellness dag med dig i centrum, hvor du slapper af i saunaen eller hygger med stearinlys og et glas vin, og måske en lækker selvforkælelse i spaen? Hvis I skal hygge med tv eller filmaften, så kan der streames med Chromecast.

Den gode nattesøvn er sikret i de 2 lyse soverum med dobbeltsenge og et værelse med 2 enkeltsenge. Der er desuden en hems, og 2 lyse badeværelser er der gulvvarme. Køkkenet er klassisk åbent ud til alrummet med mulighed for samtale og kortspil, mens der kokkereres. Den perfekte ramme for en vellykket familieferie. Her kan hygges både ude og inde.

Feriehuset ligger på en dejlig afskærmet naturgrund med to terrasser både en åben og en overdækket. De perfekte betingelser for at slikke sol eller hygge på lange sommeraftener med grill. Børnene behøver ikke kede sig, de kan tumle i haven, imens de voksne slapper af, og nyder tilværelsen til lyden af fuglesang.

En unik ferie ved Vadehavet

Rømø ligger ved Vadehavet, der er en del af UNESCO’s verdensarvsliste. Landskabet er varieret, og er et meget populært feriested med børnevenlige strande. Tag en tur ud at vandre eller på cykeltur.

Der er mange arrangerede ture, hvor man blandt andet kan samle østers i Vadehavet. Eller besøg Havneby eller Lakolk, hvor man kan slentre rundt i byens mange butikker eller nyde et bredt sortiment i restauranter og caféer.

Rømø har mange årlige faste festivaler og events. Er du til vintage biler med drøn på, så er Rømø Motor Festival i august noget, der skal opleves.

(4200 m. til Sønderstrand)

Det siger vores gæster om sommerhuset 84015

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus für 6 Personen, man fühlt sich gleich wie zuhause. Super ausgestattet, vor allem auch die Küche – hier findet man alles, was zum Kochen benötigt wird. Die Einrichtung ist hell und freundlich. Durch die große Fensterfront wird es bei Sonnenschein sehr warm im Haus, wogegen die Klimaanlage prima Abhilfe schafft. Die beiden Terrassen laden zum draußen sitzen und verweilen ein. Ein sehr schönes Haus mitten in der Natur. Der Strand ist fußläufig in 5 Minuten erreichbar. Auch unsere beiden Kinder (9,5) haben das Haus geliebt. Wir kommen sicher wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt ausgestattetes, gemütliches Haus in traumhafter Lage



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.589
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...