Charmerende stråtækt sommerhus med spabad, sauna og udestue

3
icon
icon
icon

Peder Jespersensvej 5, Kromose, Rømø

- Sommerhusnr.: 84033
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette velindrettede sommerhus på Rømø med 130 kvadratmeter har plads til op til 8 personer. Her er masser af muligheder for at opleve en afslappende ferie og tilbringe tid med familie eller venner. I finder blandt andet et stort 4-personers-spabad, sauna og skønne terrassearealer. Har du hund, er den også velkommen, og I kan gå lange ture i Rømøs mangefacetterede natur.

Fællesskab og hygge

Straks I træder ind i feriehuset på Peder Jespersensvej 5, føler I jer velkommen, for der er kræset for detaljerne i indretningen. I stuen finder du et hyggeligt sofahjørne med brændeovn og fladskærms-TV. Ved siden af ​​er det store spisebord – ideelt til spilleaftener sammen eller en solid morgenmad.

Det åbne landkøkken med blandt andet opvaskemaskine, køle-fryseskab og mikroovn er udstyret, så I kan tilbringe en aften med hyggelig fælles madlavning. Den smukke udestue, hvorfra du kan nyde udsigten over naturen i al slags vejr, må også fremhæves. Her kan du i fred og ro læse en god bog – eller du kan betragte natur og dyrelivet udenfor.

I de 4 soveværelser finder du 4 komfortable dobbeltsenge, som sikrer en afslappende søvn i den friske vesterhavsluft. De 2 badeværelser med gulvvarme indeholder hver en bruseniche, så I kan undgå lange ventetider om morgenen. 

Selvstændigt wellnesshus med spabad, pejs og sauna

Et selvstændigt lille wellnesshus med sauna, spabad og en fantastisk udsigt over landskabet ligger i forbindelse med sommerhuset. Her kan I fint slappe dejligt af med et glas vin.

Resten af ​​udearealet er også idyllisk, omgivet af træer. Den smukke naturgrund strækker sig over 2500 kvadratmeter. Her kan børnene brænde energi af på gyngen og i sandkassen. Omkring sommerhuset er der forskellige, delvist afskærmede, terrasseområder med komfortable møbler og liggestole. Her kan I sammen arrangere en lækker BBQ og nyde aftensolen.

Rømø – mangfoldig natur og kilometervis af sandstrande

Naturen på Rømø har mange forskellige facetter at byde på og inviterer til lange vandre- eller cykelture. Sommerhuset ligger kun få minutter fra Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du tage på spændende udforskningsture.

På den anden side af øen og kun få kilometer væk ligger den brede sandstrand. Nordeuropas største internationale dragefestival finder sted her hvert år. Et ideelt sted til svømning, alle former for vandsport og bygning af sandslotte. (Sønderstrand 4000 m.)

Det siger vores gæster om sommerhuset 84033

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus.Hier fehlt es wirklich an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus und das Spa-Haus sind sehr geschmackvoll und maritim eingerichtet. Wir haben uns dort sehr wohl gefüllt. Der Außebereich ist wunderbar an die Dünen angepaßt und spiegelt die Nähe des Meeres wieder.Wir fahren seit Ende der 70er Jahre nach Dänemark aber wir hatten noch nie ein Haus mit einem so toll angelegten Außenbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, vollständiges und gut ausgestattetes Ferienhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...